Vihreämpi Hawkhill

21.09.2017

Olemme pitkään etsineet ekologisia, suomalaisia saippuoita ja pesuaineita, jotka henkisivät samaa ideologiaa, joka on meille niin tärkeä. Nyt vihdoin olemme löytäneet ihanan pesuainetuotesarjan, josta olemme innoissamme!

Lue lisää

Nuotion sytyttämisen ABC

01.03.2017

​Tulen tekeminen on tärkeä erätaito, joka kaikkien luonnossa liikkuvien on hyvä osata. Jos taidot ovat päässeet ruostumaan, tässä kootusti muutama vinkki, joilla tulenteko nuotiopaikalla onnistuu varmasti.

Lue lisää

Uskallatko kokeilla talviuintia?

12.01.2017

Minä olen oikea vilukissa. Pitkään vannoin, ettei minua elokuun jälkeen saa järveen sitten millään. Sitten muutimme Nuuksion laidalle, missä sain naapurikseni avantouinti-intoilijan.

Lue lisää

Vuosi Lammella

22.12.2016

Vuosi lähenee loppuaan. Vuoden lyhyin päivä on käsillä ja kohta mennään taas vauhdilla kohti kevättä ja valoa. Vuosi 2016 on ollut Lammella kiireinen.

Lue lisää

Syksyiset mökkiseikkailut ja retki Nuuksioon

03.10.2016

Suomessa perinteisesti mökkeillään kesälomalla. Syksyn tullen moni mökki laitetaan talviteloilleen. Näin mökkiyrittäjänä meidän perheemme mökkeilykausi on kuitenkin sattuneesta syystä vasta aluillaan.

Lue lisää

Pannunalunen viinipullon korkeista

11.08.2016

Mökeissämme vierailleet ovat saattaneet kiinnittää huomiota viinipullonkorkeista tehtyihin pannunalusiin. Ne ovat huolella käsintehtyjä ja jokainen niistä on ainutlaatuinen.

Lue lisää

Lammella.

10.06.2016

​Kun mietimme blogillemme nimeä, keksimme monta hyvää ehdotusta. Parasta oli vaikea valita. Lopulta esiin nousi yksi sana, jonka jokainen meistä tunnisti heti omakseen.

Lue lisää