Villa Iivari

Greywood Villa
Ab 650 / 2 Nächte
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
7 Gäste
75+25 m2
4+3 Betten
2 Schlafzimmer
Private Privatstrand
Private Private sauna
Gratis WiFi

Tasokas ekomökki Nuuksion naapurissa

Villa Iivarissa vietät aikaa upeissa puitteissa luonnon rauhassa rentoutuen. Isolta katetulta terassilta avautuu näkymä Nuuksion kansallispuistoon ja oma ranta on vain kiven heiton päässä. Mökki on 2020 remontoitu ja täyttää vaativammankin mökkeilijan tarpeet!

Huvilaa remontoitaessa on säilytetty vanhaa ja ostettu käytettynä kuitenkin tyylikkäästä kokonaisuudesta huolehtien.

Alle Annehmlichkeiten

Tilava ja avara olohuone upealla näkymällä

Villa Iivarin olohuoneessa on tilaa ja avaruutta. Sen suurista ikkunoista avautuu näkymä pihan yli suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Olohuoneessa on ihana viettää aikaa ja nauttia suuren takan lämmöstä. Keittiö on täysin varusteltu ja moderni kaikin varustein. Parvella voit käydä ottamassa vaikka pienet päiväunet tai lukemassa kirjaa.

Upean saunan lämmössä rentoudut

Villa Iivarin saunan löylyt ovat mukavan kuumat ja mielyttävät. Epäsuoravalaistus luo rennon tunnelman ja upeat tervaleppälauteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Keittiössä valmistat ruokaa yhdessä

Villa Iivarin avokeittiö on täysin varusteltu. Siinä on mukava tehdä yhdessä ruokaa koko seurueelle ja nauttia samalla takkatulen loimusta. Keittiöstä avautuu suoraan näkymä Nuuksioon.

Nuku hyvin

Villa Iivarissa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja kolmen hengen parvi. Toiseen makuuhuoneeseen kulku on katetun terassin kautta. Meillä nukut hyvin ja rentoudut!

Luonto lähelläsi

Villa Iivaria ympäröi upea Nuuksion kansallispuiston luonto. Voit saunoa huvilalla ja vilvoitella terassilla tai pulahtaa metsäjärveen vilvoittelemaan mökin omalta rannalta. Mökissä on upea rauhallinen piha, joka rajautuu kansallispuistoon. Pihan nurmella pelaat pihapelejä tai nautit yhdessäolosta nuotiopaikalla.

Katetun terassin suojissa nautit ulkoilmasta

Huvilan iso katetulta terassilla vietät aikaa mukavasti säästä riippumatta. Iltojen hämärtyessä on ihana katsella tähtitaivasta ja nauttia vaikka lasillinen viiniä.

Entfernungen

Helsinki
40 km
Flughafen Helsinki
40 km
Lebensmittelgeschäft
9 km
Golfplatz
13 km
Skigebiet
13 km
Bushaltestelle im Sommer
1,5 km
Bushaltestelle im Winter
4 km
Nuuksio Nationalpark
0,3 km

Zusatzleistungen

Bedlinen and towel
19 € / person
Pet payment
20 € / pet
Hochstuhl
10 € / Aufenthalt
Babybett (Reisemodell)
20 € / Aufenthalt
Kick-Bike
30 € / Tag
Mountainbike
30 € / Tag
Tretschlitten
30 € / Tag
Schneeschuhe
20 € / Tag