Moderni vuokramökki Nuuksion ympäröimänä

Hirsimökki on vain muutaman askeleen päässä järvestä ja sen korkeat ikkunat tarjoavat poikkeuksellisen näkymän järvelle.

YLEISTÄ
RAKENNETTU 2014
KÄSIN VEISTETTY KELOHIRSI
PINTA-ALA: 90 M2
KATETTU TERASSI: 20 M2
SISÄVARUSTELU
2 MAKUUHUONETTA, 4 + 2 VUODEPAIKKAA
TÄYSIN VARUSTELTU KEITTIÖ
WC, SÄHKÖSAUNA, 2 SUIHKUA
TAKKA, ASTIANPESUKONE
WLAN, LEHTIÖTAULU, 47" TV (HDMI)
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA (10 M) JA LAITURI
SOUTUVENE
GRILLIKOTA
KATETTU TERASSI
NUUKSIO LÄHIETÄISYYDELLÄ

Moderni ja korkeatasoinen vuokramökki järven rannalla

Villa Maria on korkeatasoinen loma- ja kokoushuvila unohtumattomalla järvinäkymällä. Nauti jylhistä kallioista ja luonnon läheisyydestä täysin varustellussa hirsimökissä. Hirsimökki on vain muutaman askeleen päässä järvestä ja sen korkeat ikkunat tarjoavat poikkeuksellisen näkymän järvelle.

Villa Mariassa on tehty useita esteettömyyttä parantavia toimia, joten voimme suositella sitä myös useimmille liikuntarajoitteisille. Lue lisää esteettömyys-sivulta!

Unohtumaton näkymä järvelle

Huvilan avarassa olohuoneessa ja avokeittiössä nautit upeasta järvimaisemasta ympäri vuoden. Villa Maria yhdistää tyylikkäästi modernin sisustuksen perinteiseen hirsirakentamiseen.

Moderni kelosauna

Huvilassa on mieleenpainuva kelosauna, josta on näkymä suoraan järvelle. Saunan löylyt ovat pehmeät ja rentouttavat. Saunaan mahtuu kuusi henkeä.

Oma ranta käytössäsi kesällä ja talvella

Käytössäsi on oma ranta, laituri ja soutuvene. Lämpimänä kesäpäivänä on ihana nauttia viilentävästä järvestä. Talvella voit kokeilla avantouintia, jos uskallat.

Villa Marian ranta jossa laituri

Täysin varusteltu keittiö

Huvilan keittiö on täysin varusteltu, aina Pentikin astiastosta Hackmanin pannuihin. Tuletpa viettämään täydellistä mökkiviikonloppua tai järjestämään juhlat, keittiössä ruoanlaitto onnistuu helposti ja mukavasti.

Rauhalliset unet luonnon helmassa

Huvilassa nukut luonnonrauhassa ilman häiriöitä ja heräät virkistyneenä uuteen päivään. Sisustus yhdistää tyylikkäästi Marimekon tekstiilit ja perinteisen kelohirren.

Ruoanlaittoa grillikodassa ympäri vuoden

Pihan grillikodassa nautit nokipannukahveista, muurinpohjaletuista tai makkaranpaistosta ympäri vuoden. Kotaan mahtuu kahdeksan henkeä.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan pyynnöstä syöttötuolin ja lisämaksusta tarjolla myös pinnasänky.