Villa Toini

Rintamamiestalo
Alkaen 390 € / 2 vrk
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
7 vierasta
100 m2
6 + 1 vuodetta
2 makuuhuonetta
oma sauna
ilmainen WiFi

Vuokraa kodikas rintamamiestalo

Villa Toini on perinteinen rintamamiestalo, joka Toini, sijaitsee keskellä kaunista maaseutumaisemaa viehättävän puutarhan ympäröimänä. Talo tarjoaa hyvät puitteet lomailuun, sijaisasunnoksi tai pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Vuonna 1957 rakennettu rintamamiestalo tarjoaa hienot puitteet lomailuun, pienten ryhmien kokouksiin tai juhlatilaksi. Talo on myös erinomainen vaihtoehto sijaisasunnoksi tai tilapäismajoitukseksi

Koko varustus
kerros 1
kerros 2

Villa Toinin olohuoneessa on tunnelmaa

Rintamamiestalon olohuone on talon sydän. Ikkunoista näkyy kaunis lähimetsä, pönttöuuni lämmittää tilan ihanasti kylminä päivinä ja sisustus huokuu 50-luvun rauhallista maalaistunnelmaa.

Iso piha ja ihana puutarha

Nauti kesästä täysin rinnoin rintamamiestalon isolla nurmipihalla. Pelaa pihapelejä, nauti virkistävää juomaa tai ota aurinkoa. Puutarhan kukat kukkivat läpi kesän ja ympäröivien puiden varjo viilentää ihanasti kuumina kesäpäivinä.

Perinteinen suomalainen puusauna

Villa Toinin puusaunassa on perinteistä tunnelmaa. Toisen kerroksen saunan ikkuna valaisee saunaa ja tarjoaa näkymän perinteiseen maalaismaisemaan. Kiukaan suuri kivimäärä takaa tasaiset löylyt. Saunaan mahtuu kolme henkeä.

Täysin varusteltu keittiö

Rintamamiestalon keittiö on tilava ja täysin varusteltu. Keittiössä on lisäksi käytettävissäsi puuliesi ja leivinuuni.

Tule nauttimaan perinteisestä suomalaisesta maalaismaisemasta

Huvilassa nautit perinteisestä suomalaisesta maalaismaisemasta parhaimmillaan. Pihan laidalla kulkee hiekkatie, jonka toisella puolella ovat maatilamme pellot. Pihapiirii on muilta sivuilta metsän ympäröimä. Villa Toinin pihapiirissä on myös vuonna 1937 valmistunut navetta.

Villa Toini sopii sijaisasunnoksi tai pitkäaikaiseen majoittumiseen

Etsitkö sijaisasuntoa tai viihtyisää vaihtoehtoa hotelli majoitukselle? Rintamamiestalo sopii erinomaisesti viikon tai vaikka kuukauden majoitukseen 1-6 hengelle. Pyydä tarjousta yli viikon majoittumisesta sähköpostitse info@hawkhill.fi.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan pyynnöstä syöttötuolin ja lisämaksusta tarjolla myös pinnasänky.

Etäisyyksiä

Helsinki
40 km
Lentoasema
40 km
Ruokakauppa
9 km
Golfkenttä
13 km
Laskettelukeskus
13 km
Bussipysäkki kesäisin
1,5 km
Bussipysäkki talvisin
4 km
Nuuksio
0,3 km

Lisäpalvelut

Liinavaatteet ja kylpypyyhe
19 € / hlö
Lemmikkeläinmaksu
20 € / lemmikki
Syöttötuoli lapselle
10 € / kpl
Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä