Vastuullisen matkailun edelläkävijä

Vastuullisuus liiketoiminnan kivijalkana

Vastuullinen yrittäminen ei ole viestintää ja hienoja puheita, se on konkreettisia toimia ja oikeita valintoja vuoden jokaisena päivänä.

Vastuullisuus koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellinen vastuullisuus, sosiaalinen vastuullisuus ja ympäristövastuu. Meillä Hawkhillilla nämä asiat otetaan huomioon kaikessa tekemisessämme.

Ympäristö ja ilmastotyö

Yrityksemme sijaitsee Suomen kauniin luonnon keskellä. Haluamme pitää huolen, että se säilyy entisellään ja on myös seuraavien sukupolvien nautittavana. Huomioimme ympäröivän luonnon kaikissa päätöksissämme ja käytämme Hawkhillia ilmastotyöhön.

Lue tarkemmin ympäristötoimistamme täältä.

Taloudellisesti vastuullinen perheyritys kolmannessa polvessa

Yksinkertaistettuna taloudellinen vastuullisuus tarkoittaa, että yritystoiminta lisää hyvinvointia toiminta-alueellaan muun muassa työpaikkoina tai tulovirtana myös muille alueen yrittäjille, yritystä kehitetään pitkäjänteisesti eikä yritystoiminnalla tavoitella pikavoittoja.

Hawkhill on kolmannen polven perheyritys ja sukumme on asunut alueella vuodesta 1947 asti. Käytämme paikallisten pienyrittäjien palveluita, työllistämme läheltä ja haluamme kehittää kylämme palveluita. Maksamme reilua palkkaa työntekijöillemme ja haluamme tarjota mahdollisuuksia myös nuorille!

Perheyrityksemme historiasta ja tulevaisuuden näkymistä voit lukea tarkemmin täältä.

Hawkhill työnantajana ja yhteistyökumppanina

Huomioimme liiketoiminnassamme henkilökuntamme ja asiakkaidemme lisäksi Tervalammen kylän asukkaat ja mökkinaapurimme sekä alihankkijamme. Tähtäämme siihen, että olemme reilu ja luotettava yhteistyökumppani ja hyvä työnantaja, minkä lisäksi haluamme tuottaa alueen asukkaille hyvää.

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Jokaisen on turvallista saapua ja oleskella Hawkhillillä.

Emme tee oletuksia kenenkään etnisyydestä, vakaumuksesta, sukupuolesta, seksuaalisuudesta, terveydestä, toimintakyvystä tai yhteiskuntaluokasta. Olemme mm. mukana We Speak Gay -yhteisössä.

Emme hyväksy syrjimistä millään perusteella.