Hyvinvointi

Rentoudu ja hemmottele itseäsiä luonnon ympäröimänä

Aamujooga metsässä 390 € / sis. jooga opettajan kurssin luonnossa
Ryhmäkoko 1–10 henkeä
Pyydä tarjous

Hyvinvointia aamujoogasta villiyrttiretkiin yöpyville vieraillemme

Hawkhill on täydellinen paikka rentoutua ja irtautua arjen kiireistä. Upea hirsihuvila, puhdas luonto ja ulkona tekeminen rauhoittavat ja tuovat hyvää oloa kaikkina vuodenaikoina.

Järjestämme vieraillemme erilaisia retkiä ja hoitoja aamujoogasta villiyrttiretkiin!

Metsäjoogaa auringon noustessa

Aamujooga metsän siimeksessä pitää sisällään liikkeitä, aistiharjoituksia ja mielenhallintaa sekä ykseyskokemuksen etsimistä ympäröivän maailman kanssa eli meditaation. Harjoitus rahoittaa mielen ja antaa energiaa päivään! Harjoituksen teeman voit valita viidestä vaihtoehdosta (rentoutus, läsnäolo, kehonhuolto, selkä kuntoon tai voimaa ja notkeutta). Metsäjooga voidaan toteuttaa myös päivällä tai illalla. Jooga sopii kaiken ikäisille ja tasoisille.

Kausi: ympäri vuoden (talvella sisätiloissa) Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 2h

Rentouttava villiyrttiretki Nuuksion ympäröimänä

Villiyrttiretkellä opit suomalisista villiyrteistä ja niiden käytöstä kautta aikojen. Koulutetun villiyrttioppaan kanssa keräät retkeltä yrtit, joista tehdään yrttijalkakylpy kotiin vietäväksi.

Kausi: kevät, kesä ja syksy Ryhmäkoko: 1-12 henkeä Kesto: 2h

Auringonnousun retki Nuuksion kansallispuistoon

Opastettu patikkaretki alkaa aamun sarastaessa Haukkamäeltä. Maassa ja puiden lehdillä on vielä aamukastetta ja luonto alkaa heräillä uuteen aamuun. Opas vie teidät Nuuksion kansallispuistoon ihailemaan loputtomalta tuntuvaa auringonnousua. Samalla nautitaan termospullokahvit ja kevyt aamupala.

Kausi: kesä Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 2h

Marjastamaan paikallisen oppaan kanssa

Lähde marjaretkelle paikallisen oppaan kanssa. Hän tuntee parhaat marjapaikat lähialueen metsistä. Tutustut suomalaisten ikiaikaiseen tapaan kerätä talteen metsän antimia, jotka on nykyään tunnistettu superfoodiksi! Retkellä opas tutustuttaa vieraat metsässä liikkumiseen ja suomalaisiin jokamiehenoikeuksiin. Retken lomassa nautitaan maittavat termospullokahvit ja pientä purtavaa.

Kausi: heinä-syyskuu Ryhmäkoko: 1-15 henkeä Kesto: 2h

Sieniretki salaisille sieniapajille

Lähde sieniretkelle paikallisen oppaan kanssa. Hän tuntee parhaat salaiset sienikätköt lähialueen metsistä. Retkellä opas tutustuttaa vieraat metsässä liikkumiseen ja suomalaisiin jokamiehenoikeuksiin. Retken lomassa nautitaan maittavat termospullokahvit ja pientä purtavaa.

Kausi: elo-lokakuu Ryhmäkoko: 1-15 henkeä Kesto: 2h

Ympäristö ja vastuullisuus on meille tärkeää

Huomioimme yritystoiminnassamme ympäristön ja toimimme aina vastuullisesti. Yrityksellemme myönnettiin Green Key -ympäristösertifikaatti vuonna 2019 ja vuonna 2020 olimme ensimmäisten joukossa saadessamme Sustainable Travel Finland -merkin. Lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä matkailualalla ympäristöasiaoissa sekä täysin hiilineutraali toiminta vuoteen 2020 mennessä.

Lue lisää, ympäristö ja vastuullisuus -sivultamme