Talviaktiviteetit

Reipasta tekemistä talvisen Nuuksion ympäröimänä yöpyville vieraillemme

Lumikenkäretki Hawkhillin vieraille alkaen 490 € / sis. opastetun retken, lumikengät, termoskahvit ja pienen purtavan
Ryhmäkoko 1–10 henkeä sis. alv
Pyydä tarjous

Hawkhillilla yhdistät monipuoliset luontoaktiviteetit ja upean majoituksen vaivattomasti

Talvella Haukkamäellä on runsaasti tekemistä pulkkailusta lumessa leikkimiseen tai avannossa uintiin.

Jos kaipaat ohjattua aktiviteettia, olemme valikoineet erinomaisen kattauksen talviaktiviteetteja, joita tarjoamme teille.

Play video

Talven ihmemaa lähellä Helsinkiä

Haukkamäellä on talvella todella paljon tekemistä. Vaikka Helsingissä näyttää harmaalta ja lumettomalta, on monesti Nuuksion laidalla päässä talvinen tunnelma ja paljon tekemistä lumisessa metsässä ja jäällä!

Lumikenkäretki hankien keskelle

Lähde ihailemaan talviunta nukkuvaa luontoa. Metsä on hiljainen ja kaunis lumen peitossa. Lumikenkäretkellä kiivetään Haukkamäelle ja ihaillaan ympäröivää talvista maisemaa. Jäiden kestäessä piipahdetaan loppuspurtilla Kaitlammen jäällä.

Lumikenkäretki sisältää: lumikenkien vuokran ja oppaan palvelut

Kausi: talvi Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 2h

Avantouintikokeilu ja opastus tapoihin ja perinteisiin

Kokenut avantouimari kertoo avantouinnin terveyshyödyistä ja rentouttavasta vaikutuksesta. Hän opastaa teille avantouinnin perusteet ja neuvoo, miten avantoon pääsee helpoiten. Tämän jälkeen päästään itse avantouinnille ja pulahtamaan hyiseen veteen.

Avantouintikokeilu sisältää opastuksen, kylpypyyhkeet, villasukat ja avantouintimyssyn. Vieraat saavat villasukat ja myssyt omaksi kurssin jälkeen.

Kausi: talvi Ryhmäkoko: 1-16 henkeä Kesto: 2h

Jäänveistokurssi

Jäänveistokurssilla kokenut veistäjä opastaa jäänveiston perusteet ja tekniikat. Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmät saavat veistää omasta jääkimpaleestaan opastettuna oman taideteoksen. Lopuksi katsotaan, kenen taideteos on hienoin!

Kausi: talvi, kevät, kesä ja syksy Ryhmäkoko: 1-16 henkeä Kesto: 2h

Ympäristö ja vastuullisuus on meille tärkeää

Huomioimme yritystoiminnassamme ympäristön ja toimimme aina vastuullisesti. Yrityksellemme myönnettiin Green Key -ympäristösertifikaatti vuonna 2019 ja vuonna 2020 olimme ensimmäisten joukossa saadessamme Sustainable Travel Finland -merkin. Lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä matkailualalla ympäristöasiaoissa sekä täysin hiilineutraali toiminta vuoteen 2020 mennessä.

Lue lisää, ympäristö ja vastuullisuus -sivultamme