Korkeatasoiset mökit ja huvilat Nuuksion ympäröimänä

Hawkhill Cottage Resortissa nautit luonnon rauhasta 45 min Helsingistä. Kahdeksan järvenrantamökkiä odottavat sinua!

Upeat vuokramökit ja kokoushuvilat vain 45 min Helsingistä

Hawkhillin hirsimökit yhdistävät tyylikkäästi perinteistä suomalaista hirsirakentamista, moderneja sisustusratkaisuja ympäristöä kunnioittaen.

Haluamme tarjota sinulle maailman parhaan paikan kokea suomalainen mökkielämys!

Upean mökkimajoituksen lisäksi tarjoamme monenlaista ohjelmaa luonnossa. Miten olisi esimerkiksi lumikenkä-retki Nuuksion hangilla tai riippumattorentoutus kallion laella? Lue lisää aktiviteeteista!

Avarat ikkunat, upea piha ja ympärillä kohoavat kalliot tekevät lomastasi Villa Taavetissa unohtumattoman kokemuksen. Nuuksion kansallispuiston poluille pääsee kätevästi joko soutaen tai kävellen.

  • 8 vierasta
Tutustu mökkiin
Villa Maria hirsihuvila

Villa Maria on moderni loma- ja kokoushuvila unohtumattomalla järvinäkymällä. Hirsimökki on vain muutaman askeleen päässä järvestä ja sen korkeat ikkunat tarjoavat poikkeuksellisen näkymän järvelle.

  • 6 vierasta
Tutustu mökkiin

Huvila yhdistää täydellisesti perinteikästä ja modernia: käsin veistetty hirsirunko kohtaa suuret ikkunat ja modernin spa-osaston. Sisustuksessa yhdistyvät käsintehdyt uniikit kelohuonekalut ja suomalainen design.

  • 8 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Adele on täydellinen yhdistelmä modernia linjakkuutta ja perinteistä kelohirttä. Mökki sijaitsee järven rannalla ja maisema avautuu suoraan Nuuksion kansallispuistoon.

  • 10 vierasta
Tutustu mökkiin
Villa Armas kesällä, vihreä nurmikko ja punainen mökki

Villa Armaksessa yhdistyy upeasti isämme käsin veistämä tunnelmallinen hirsimökki, nykyaikaiset mukavuudet ja viimeistä piirtoa myöten mietityt yksityiskohdat. Tule rauhoittumaan ja nauttimaan elämästä Hawkhillin sviittiin.

  • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Iivarissa vietät aikaa upeissa puitteissa luonnon rauhassa rentoutuen. Isolta katetulta terassilta avautuu näkymä Nuuksion kansallispuistoon ja oma ranta on vain kiven heiton päässä.

  • 7 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Anna on kodikas ja korkeatasoinen hirsimökki, joka sopii erinomaisesti pariskunnille ja pienemmille perheille. Huvila yhdistää täydellisesti korkeatasoisen majoittumisen ja kodikkaan tunnelman.

  • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Eino, tarjoaa tasokasta majoitusta ympäri vuoden. Vuokramökin suurella terassilla nautit järven läheisyydestä ympäri vuoden. Hirsimökissä on iso olohuone ja kaksi tilavaa makuuhuonetta.

  • 6 vierasta
Tutustu mökkiin