Vastuullisen matkailun edelläkävijä

Vastuullisuus on liiketoimintamme kivijalka

Vastuullinen yritystoiminta ei ole viestintää ja hienoja puheita – se on konkreettisia toimia ja tietoisia valintoja vuoden jokaisena päivänä.

Toimimme vastuullisesti niin ympäristön, ihmisten kuin taloudenkin näkökulmasta. Vastuullisen matkailun mahdollistaminen ja edistäminen on kaiken toimintamme kivijalka.

Tavoitteenamme onkin olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä sekä vaikuttaa aktiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan, ihmisiin ja yrittäjiin kestävän maailman rakentamiseksi yhdessä.

Jotta matkailumme ja yritystoimintamme olisi aidosti kestävää, on meille olennaisen tärkeää huolehtia asiakkaidemme, henkilöstömme ja lähiyhteisömme hyvinvoinnista.

Tutustu vastuulliseen toimintaamme

Jo vuodesta 2018 saakka olemme käyttäneet Hawkhillia välineenä taistelussa ilmastonmuutosta ja luontokatoa vastaan. Haluamme olla vastuullisen matkailun edelläkävijä.

Tutustu vastuulliseen toimintaamme

Taloudellisesti vastuullinen perheyritys kolmannessa polvessa

Hawkhill on kolmannen polven perheyritys, ja sukumme on asunut alueella vuodesta 1947 asti. Taloudellinen vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että pyrimme lisäämään hyvinvointia toiminta-alueellamme muun muassa työpaikkoina ja tulovirtana alueen yrittäjille. Kehitämme Hawkhillia pitkäjänteisesti emmekä tavoittele pikavoittoja. Maksamme alihankkijakumppaneillemme reilusti sekä aina ajallaan.

Sertifikaatit todentavat vastuullista toimintaamme