Kodikas ja korkeatasoinen hirsimökki

Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko. Haukkamäellä ja sen ympäristössä riittää tekemistä pidemmäksikin aikaa.

YLEISTÄ
RAKENNETTU 2010, PERUSKORJATTU 2018
KÄSINVEISTETTY PYÖRÖHIRSI
PINTA-ALA 75 M2
TERASSI 15 M2
SISÄVARUSTELU
1 MAKUUHUONE, 3 + 1 VUODEPAIKKAA
HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ
WC, SÄHKÖSAUNA, SUIHKU
TAKKA, ASTIANPESUKONE, PYYKINPESUKONE
50" TV VGA- JA HDMI-LIITÄNNILLÄ
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA (50 M), LAITURI
SOUTUVENE
NUOTIOPAIKKA
HIILIGRILLI
KATETTU TERASSI
NUUKSIO LÄHIETÄISYYDELLÄ

Ihana vuokramökki järven rannalla

Villa Anna on isämme käsin veistämä korkeatasoinen hirsimökki, joka sopii erinomaisesti pariskunnille ja pienemmille perheille. Huvila yhdistää täydellisesti korkeatasoisen majoittumisen ja kodikkaan tunnelman. Mökin tupakeittiössä vietät mukavasti aikaa. Katetulla terassilla nautit vaikka aamukahvit järveä ihaillen.

Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko. Nuuksion Haukkamäellä ja sen ympäristössä riittää tekemistä pidemmäksikin aikaa.

Romanttinen viikonloppu kahdelle Helsingin kupeessa

Villa Anna on upea vaihtoehto romanttiselle viikonlopulle hotellissa. Hirsihuvilassa saunot, laitat ruokaa, istut nuotiolla tai patikoit vaikka Haukkamäelle yhdessä rakkaasi kanssa. Korkeatasoinen hirsimökki takaa upeat puitteet unohtumattomalle viikonlopulle.

Kotoisa huvila kutsuu viihtymään

Modernin, mutta kotoisan huvilan olohuoneesta aukeaa upea näkymä järvelle. Keskellä olohuonetta on massiivinen punatiilinen takka, jonka lämmössä on mukava nauttia mökkeilystä.

Linjakas täysin varusteltu keittiö

Huvilan keittiö on laadukas, linjakas ja täysin varusteltu. Keittiössä valmistat eväät retkelle tai vaikka ihanan illallisen takkatulen loimutessa.

Kodikas terassi hienolla näkoalalla

Mökin terassilta avautuu upea näkymä järvelle. Koko terassi on katettu ja sen suojassa on mukava nauttia esimerkiksi lounasta tai vaikka aamukahvit ympäri vuoden.

Moderni sauna järvinäkymällä

Villa Annassa on moderni hirsisauna isolla tasanteella. Saunaan mahtuu mukavasti viisi henkeä. Pehmeät löylyt takaa kotimainen Veto-kiuas.

Villa Annassa emme pysty valitettavasti ylläpitämään talvella avantoa.

Nuotiopaikka kallion laidalla järven äärellä

Mökin nuotiopaikka on erinomaisella paikalla kallion reunalla aivan järven äärellä. Nuotiopaikalla on ihana nauttia luonnon rauhasta ja paistaa makkaraa tai vaikka vaahtokarkkeja. Nuotiopaikalle mahtuu kuusi henkeä.

Kotoisan hirsihuvilan makuuhuoneessa nukutaan sikeästi

Villa Annan makuuhuone on viihtyisä ja rauhallinen. Täällä nukut sikeästi ja pitkään.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Lisämaksusta tarjolla myös syöttötuoli ja pinnasänky.