Villa Armas kesällä, vihreä nurmikko ja punainen mökki

Hawkhill Suite - Villa Armas

Oma mökki, ranta ja rauha. Villa Armas on korkeatasoinen hirsimökki, jossa nautit mökkeilystä parhaimmillaan!

YLEISTÄ
RAKENNETTU 1974, PERUSKORJATTU 2021
KÄSINVEISTETTY PYÖRÖHIRSI
PINTA-ALA 40 M2
TERASSI 20 M2
SISÄVARUSTELU
MAKUUALKOVI, 2 + 2 VUODEPAIKKAA
HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ
PUUSAUNA
TAKKA
26" TV
WC JA SUIHKU
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA 15M, LAITURI, SOUTUVENE
HIILIGRILLI
KATETTU TERASSI
PATIO
NUUKSION LÄHIETÄISYYDELLÄ

Mökki järven rannalla + Sviitti = Villa Armas

Villa Armaassa yhdistyy perinteinen suomalainen kesämökki, design sisustus Lundiasta Himmeen valaisimiin ja Tapwellin hanoihin. Halusimme yhdistää modernin luksuksen ja parhaat puolet mökkeilystä!

Nautit luonnon rauhasta upeissa puitteissa. Mökki sopii erinomaisesti pariskunnille ja pienille perheille.

Nauti takan lämmöstä ja järvimaisemasta

Villa Armaksen iso avotakka tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia avotulen loimusta. Avotakka on mökin sydän ja se pitää lämpimänä myös viileämpinä öinä.

Oma ranta, soutuvene ja rauha

Kymmenen metrin päässä mökin kuistilta sijaitsee oma ranta ja laituri, josta voit pulahtaa kesällä viilentävään metsäjärveen. Laiturilla nautit kesästä ja sen äänistä täysin rinnoin.

Villa Armaan rannassa onnistuu talvella avantouinti, sillä sen rannassa on upea pumppuavanto majoittujien omassa käytössä.

Sviitti saunalla, katetulla terassilla ja omalla rannalla

Miltä kuulostaisi oma sviitti järven rannalla? Nauti Suomen kesästä säällä kuin säällä. Villa Armaksen suurelle pihalle paistaa aurinko aamusta iltaan. Pation lisäksi mökissä on suuri katettu terassi.

Suomalainen puusauna parhaimmillaan. Tästä ei saunominen parane. Löylyt ovat pehmeät mutta voimakkaat. Saunan lasiovesta avautuu upea näkymä järvelle. Puusaunaan mahtuu neljä henkeä.

Keittiö järvinäkymällä

Hawkhillin sviitin keittiössä onnistuu ruoanlaitto upeasta järvimaisemasta nauttien. Keittiö on hyvin varusteltu uunista lähtien. Valmistat herkulliset tarjoilut päivän seikkailujen jälkeen.

Kauniita unia Unikulman sängyillä

Mökissä on makuualkovissa kaksi tasokasta Unikulman sänkyä, joissa uni maistuu. Lisäksi vuodesohva muuttuu kahdeksi erilliseksi sängyksi.