Reipasta tekemistä talvisen Nuuksion ympäröimänä yöpyville vieraillemme

Hawkhillilla yhdistät monipuoliset luontoaktiviteetit ja upean majoituksen vaivattomasti

Talvella Haukkamäellä on runsaasti tekemistä pulkkailusta lumessa leikkimiseen tai avannossa uintiin.

Jos kaipaat ohjattua aktiviteettia, olemme valikoineet erinomaisen kattauksen talviaktiviteetteja, joita tarjoamme teille.

Talven ihmemaa lähellä Helsinkiä

Haukkamäellä on talvella todella paljon tekemistä. Vaikka Helsingissä näyttää harmaalta ja lumettomalta, on monesti Nuuksion laidalla päässä talvinen tunnelma ja paljon tekemistä lumisessa metsässä ja jäällä!

Lumikenkäretki hankien keskelle

Lähde ihailemaan talviunta nukkuvaa luontoa. Metsä on hiljainen ja kaunis lumen peitossa. Lumikenkäretkellä kiivetään Haukkamäelle ja ihaillaan ympäröivää talvista maisemaa. Jäiden kestäessä piipahdetaan loppuspurtilla Kaitlammen jäällä.

Lumikenkäretki sisältää: lumikenkien vuokran ja oppaan palvelut

Kausi: talvi
Ryhmäkoko: 1-10 henkeä
Kesto: 2h

Avantouintikokeilu ja opastus tapoihin ja perinteisiin

Kokenut avantouimari kertoo avantouinnin terveyshyödyistä ja rentouttavasta vaikutuksesta. Hän opastaa teille avantouinnin perusteet ja neuvoo, miten avantoon pääsee helpoiten. Tämän jälkeen päästään itse avantouinnille ja pulahtamaan hyiseen veteen.

Avantouintikokeilu sisältää opastuksen, kylpypyyhkeet, villasukat ja avantouintimyssyn. Vieraat saavat villasukat ja myssyt omaksi kurssin jälkeen.

Kausi: talvi
Ryhmäkoko: 1-16 henkeä
Kesto: 2h

Jäänveistokurssi

Jäänveistokurssilla kokenut veistäjä opastaa jäänveiston perusteet ja tekniikat. Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmät saavat veistää omasta jääkimpaleestaan opastettuna oman taideteoksen. Lopuksi katsotaan, kenen taideteos on hienoin!

Kausi: talvi, kevät, kesä ja syksy
Ryhmäkoko: 1-16 henkeä
Kesto: 2 h