Nuuksio talvella – reipasta talvitekemistä yöpyville vieraillemme

Hawkhillilla yhdistät monipuoliset luontoaktiviteetit ja upean majoituksen vaivattomasti

Talvella Haukkamäellä on runsaasti tekemistä pulkkailusta lumessa leikkimiseen tai avannossa uintiin. Avantouinti on mahdollista kolmella mökeistämme. Villa TaavetinVilla Marian sekä Villa Juhanin laiturien päässä on kastautumisavanto, jota pidämme auki koko talvikauden.

Jos kaipaat ohjattua aktiviteettia talviseen Nuuksioon, olemme valikoineet erinomaisen kattauksen talviaktiviteetteja, joita tarjoamme teille. Voit lukea eri aktiviteeteista alta.

Lumikenkäretki hankien keskelle

Lähde ihailemaan talviunta nukkuvaa luontoa. Metsä on hiljainen ja kaunis lumen peitossa. Lumikenkäretkellä kiivetään Haukkamäelle ja ihaillaan ympäröivää talvista maisemaa. Jäiden kestäessä piipahdetaan loppuspurtilla Kaitlammen jäällä.

Lumikenkäretki sisältää: lumikenkien vuokran ja oppaan palvelut

Kausi: talvi
Ryhmäkoko: 1-10 henkeä
Kesto: 2h

Avantouintikokeilu ja opastus tapoihin ja perinteisiin

Kokenut avantouimari kertoo avantouinnin terveyshyödyistä ja rentouttavasta vaikutuksesta. Hän opastaa avantouinnin perusteet ja neuvoo, miten avantoon pääsee helpoiten. Tämän jälkeen jokainen pääsee itse avantouinnille, eli pulahtamaan hyiseen veteen.

Avantouintikokeilu sisältää opastuksen, kylpypyyhkeet, villasukat ja avantouintimyssyn. Vieraat saavat villasukat ja myssyt omaksi kurssin jälkeen.

Kausi: talvi
Ryhmäkoko: 1-16 henkeä
Kesto: 2h

Huom! Avantouinti onnistuu meillä omatoimisesti kolmen mökin – Villa TaavetinVilla Marian sekä Villa Juhanin – rannassa. Tällöin avanto on vain kyseisessä mökissä majoittuvien käytössä.

Jäänveistokurssi

Jäänveistokurssilla kokenut veistäjä opastaa jäänveiston perusteet ja tekniikat. Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmät saavat veistää omasta jääkimpaleestaan opastettuna oman taideteoksen. Lopuksi katsotaan, kenen taideteos on hienoin!

Kausi: talvi, kevät, kesä ja syksy
Ryhmäkoko: 1-16 henkeä
Kesto: 2 h

Riippumattorentous talvisessa Nuuksiossa

Metsäluonto kutsuu rentoutumaan ohjatusti. Tämä lempeä ohjelma sopii kaikille. Ohjatun rentoutuksen aikana mikään ei estä ottamasta vaikka pieniä nokosia. 

Retki alkaa pienellä patikalla rentoutuspaikalle, jossa jokainen ripustaa oman riippumattonsa ja ohjelma voi alkaa.

Ryhmäkoko: 1-10 henkeä
Kesto: 60–90 min
Kausi: ympäri vuoden

Talven ihmemaa lähellä Helsinkiä

Haukkamäellä on talvella todella paljon tekemistä. Vaikka Helsingissä näyttää harmaalta ja lumettomalta, on monesti Nuuksion laidalla päässä talvinen tunnelma ja paljon tekemistä lumisessa metsässä ja jäällä!

Meillä majoitut hyvin varustellussa, tasokkaassa mökissä, täysin omassa rauhassa. Nuuksion kansallispuiston maisema ympärillä lumoaa kaikkina vuodenaikoina.