Nuuksio talvella – reipasta talvitekemistä yöpyville vieraillemme

Hawkhillilla yhdistät monipuoliset luontoaktiviteetit ja upean majoituksen vaivattomasti

Talvella Haukkamäellä on runsaasti tekemistä pulkkailusta lumessa leikkimiseen tai avannossa uintiin. Avantouinti on mahdollista neljällä mökeistämme. Villa TaavetinVilla Marian sekä Villa Juhanin laiturien päässä on kastautumisavanto, jota pidämme auki koko talvikauden, ja Villa Armaan rannassa on upea pumppuavanto. Huomaathan kuitenkin, että huviloiden avannot ovat käytössä vain kyseisen huvilavuokran yhteydessä.

Jos kaipaat ohjattua aktiviteettia talviseen Nuuksioon, olemme valikoineet erinomaisen kattauksen talviaktiviteetteja, joita tarjoamme teille. Voit lukea eri aktiviteeteista alta.

Lumikenkäretki hankien keskelle

Lähde ihailemaan talviunta nukkuvaa luontoa. Metsä on hiljainen ja kaunis lumen peitossa. Lumikenkäretkellä kiivetään Haukkamäelle ja ihaillaan ympäröivää talvista maisemaa. Jäiden kestäessä piipahdetaan loppuspurtilla Kaitlammen jäällä.

Lumikenkäretki sisältää: lumikenkien vuokran ja oppaan palvelut

Kausi: talvi
Ryhmäkoko: 1-10 henkeä
Kesto: 2h

Avantouintikokeilu onnistuu omatoimisesti Villa TaavetinVilla Marian, Villa Juhanin ja Villa Armaan rannassa. Huom! Avanto vain kyseisessä mökissä majoittuvien käytössä.

Jäänveistokurssi

Jäänveistokurssilla kokenut veistäjä opastaa jäänveiston perusteet ja tekniikat. Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmät saavat veistää omasta jääkimpaleestaan opastettuna oman taideteoksen. Lopuksi katsotaan, kenen taideteos on hienoin!

Kausi: talvi, kevät, kesä ja syksy
Ryhmäkoko: 1-16 henkeä
Kesto: 2 h

Riippumattorentous talvisessa Nuuksiossa

Metsäluonto kutsuu rentoutumaan ohjatusti. Tämä lempeä ohjelma sopii kaikille. Ohjatun rentoutuksen aikana mikään ei estä ottamasta vaikka pieniä nokosia. 

Retki alkaa pienellä patikalla rentoutuspaikalle, jossa jokainen ripustaa oman riippumattonsa ja ohjelma voi alkaa.

Ryhmäkoko: 1-10 henkeä
Kesto: 60–90 min
Kausi: ympäri vuoden

Nuuksio talvella – ihmemaa lähellä Helsinkiä

Haukkamäellä on talvella todella paljon tekemistä. Vaikka Helsingissä näyttää harmaalta ja lumettomalta, on monesti Nuuksion laidalla päässä talvinen tunnelma ja paljon tekemistä lumisessa metsässä ja jäällä!

Meillä majoitut hyvin varustellussa, tasokkaassa mökissä, täysin omassa rauhassa. Nuuksion kansallispuiston maisema ympärillä lumoaa kaikkina vuodenaikoina.