Villa Juhani - Ylellinen hirsimökki järven rannassa

Villa Juhanissa nautit järven läheisyydestä, upeasta spa-osastosta ja luonnon rauhasta ympäri vuoden.

YLEISTÄ
RAKENNETTU 2017
KÄSINVEISTETTY KELOHIRSI
PINTA-ALA 160 M2
TERASSI 55 M2
SISÄVARUSTELU
2 MAKUUHUONETTA, PARVI, 4 + 4 VUODEPAIKKAA
TÄYSIN VARUSTELTU KEITTIÖ
WC, SÄHKÖSAUNA, 2 SUIHKUA
2 TAKKAA, ASTIANPESUKONE, PYYKINPESUKONE
WLAN, LEHTIÖTAULU, 50" JA 55" TV (HDMI-LIITÄNTÄ)
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA (5 M), LAITURI
SOUTUVENE
NUOTIOPAIKKA
KATETTU TERASSI
NUUKSIO LÄHIETÄISYYDELLÄ

Korkeatasoinen vuokramökki keskellä Nuuksiota arkeen ja juhlaan

Tämä on hirsihuvila, joka hakee vertaistaan Suomessa. Huvila yhdistää täydellisesti perinteikästä ja modernia: käsin veistetty hirsirunko kohtaa suuret ikkunat ja modernin spa-osaston. Sisustuksessa yhdistyvät käsintehdyt uniikit kelohuonekalut ja suomalainen design.

Huvila sopii erinomaisesti lomailuun, asiakastapahtumiin ja kokouskäyttöön. Vuokraa upea Villa Juhani ja koe upea mökkiloma!

Avara olohuone unohtumattomalla näkymällä järvelle

Vuokramökin olohuone on avara ja sieltä avautuu huikea näkymä järvelle. Perinteinen pönttöuuni luo tunnelmaa ja sohvaryhmän ympärillä mahtuu mukavasti viettämään iltaa isompikin ryhmä.

Spa-osasto ja upea kelosauna

Villa Juhanin sauna, kylpyhuone, pukuhuone ja takkahuone ovat upea kokonaisuus. Saunan ja suihkutilojen tumma kaakelointi, keloverhoiltu katto, ylelliset suihkusetit, lasiseinät ja suuri kiuas ovat elämys. Takkahuoneen upea näkymä järvelle ja suuri terassi muodostavat hienon kokonaisuuden. Saunaan mahtuu kahdeksan henkeä.

Kaksi katettua terassia ja oma ranta

Villa Juhanissa on suuri terassi, jolla nautit kahvit aamuauringossa tai katat illallisen massiivipuisen pöydän ääreen. Alaterassilla vilvoittelet mukavasti saunan jälkeen ja nautit järven läheisyydestä. Molemmat terassit ovat katettuja, joten voit nauttia ulkona olemisesta kaikkina vuodenaikoina. Huvilan laiturilta pulahdat kesällä uimaan ja talvella avantoon, sillä ylläpidämme laiturin päässä kastautumisavantoa.

Tyylikkäät makuuhuoneet Unikulman sängyillä

Villa Juhanin makuuhuoneet on sisustettu sopusointuisiksi kokonaisuuksiksi. Niistä löytyy suomalaista designia Lundiasta Lapuan Kankureihin ja nukut ihanasti Unikulman laadukkaissa sängyissä.

Täysin varusteltu avokeittiö ja tilava ruokailutila

Mökin avokeittiössä valmistat ruokaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Keittiö on varusteltu vaativammankin kokin tarpeiden mukaan. Keittiön suuri saareke mahdollistaa ruoan laittamisen yhdessä suuremmallakin porukalla

Nuotiopaikalla valmistat ruokaa luonnosta nauttien

Nuotiopaikalla makkaran paistaminen onnistuu järven läheisyydestä nauttien.

Grillipaikalle mahtuu kymmenen henkeä.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan halutessasi lisämaksusta syöttötuolin ja pinnasängyn.