Ylellinen hirsimökki Nuuksion ympäröimänä

Villa Adele on yksi Suomen upeimmista hirsihuviloista. Se sijaitsee järven rannalla ja maisema avautuu suoraan Nuuksion kansallispuistoon.

YLEISTÄ
RAKENNETTU 2020
KÄSINVEISTETTY KELOHIRSI
PINTA-ALA 180 M2
TERASSI 45 M2
SISÄVARUSTELU
4 MAKUUHUONETTA, 8 VUODEPAIKKAA
TÄYSIN VARUSTELTU KEITTIÖ
2 WCTÄ, SÄHKÖSAUNA, 2 SUIHKUA
TAKKA, ASTIANPESUKONE
WLAN, LEHTIÖTAULU, 70" TV (HDMI-LIITÄNTÄ)
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA (25 M), LAITURI
SOUTUVENE
NUOTIOPAIKKA
KATETTU TERASSI
NUUKSIO LÄHIETÄISYYDELLÄ

Korkeatasoinen kokous- ja lomahuvila

Villa Adele sijaitsee järven rannalla metsän keskellä. Huvilasta on upeat näkymät niin Haukkamäelle kuin järvelle ja suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Huvilassa vietät aikaa ystävien tai perheen kanssa upeissa puitteissa.

Villa Adele on suunniteltu myös kokous- ja yritysasiakkaita silmällä pitäen. Huvilassa järjestät strategiapalaverit, offsitet tai vaikka tiimin kickoffit omassa rauhassa. Me autamme sinua järjestämään koko tapahtuman tarjoiluista aktiviteetteihin.

Upea hirsihuvila keskellä kaunista Nuuksiota

Villa Adele on upea edustushuvila Nuuksion ympäröimänä. Huvilalla saunot ja rentoudut upeissa puitteissa Nuuksion luonnosta nauttien. Saunasta voit mennä vilvoittelemaan omaan rantaan tai vaikka katetulle terassille ympäri vuoden.

Moderni linjakas sauna ja upeat suihkutilat

Villa Adelen sauna on upeasti viimeistelty kelohirsisauna. Täydellisen saunaelämyksen varmistaa Tulikiven sähkökiuas pehmeine löylyineen ja ikkunoista avautuva näkymä järvelle. Kylpyhuoneissa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin viimeistä piirtoa myöten. Kokonaisuuden viimeistelevät Pukkilan upeat laatat, Tapwellin messinkiset sadesuihkut ja Woodion suomalaiset puupuristeiset altaat!

Villa Adelessa emme pysty valitettavasti ylläpitämään talvella avantoa.

Ikkunoista ja terassilta avautuvat upeat näkymät

Villa Adelen suurista ikkunoista avautuu unohtumaton näkymä sekä Haukkamäelle että Kaitlammen yli suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Järven puolella sijaitsevalla suurella katetulla terassilla voit nauttia ulkona olemisesta ympäri vuoden.

Nuku, rentoudu ja palaudu luonnonrauhassa

Villa Adelen makuuhuoneissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tuovat ympäröivän luonnon lähellesi. Sisustuksessa on käytetty suomalaista designia Lundian Classicista Lapuan Kankureiden viltteihin ja upeisiin Kaunisteen tekstiileihin ja Grönlundin valaisimiin.

Makuuhuoneita on yhteensä neljä. Kaksi niistä on kahden hengen ja kaksi kolmen hengen huoneita.

Upea mökki Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä

Villa Adele on sijaitsee omassa rauhassaan metsäjärven rannalla. Sen isolta lasikattoiselta terassilta on upea näkymä suoraan kansallispuistoon järven yli. Voit nauttia ympäröivästä luonnosta ympäri vuoden.

Huvila lämpiää ekologisesti maalämmöllä ja huvilalla on myös sähköauton latausmahdollisuus (keskinopea, tyyppi 2).

Unelmien keittiö viimeistä piirtoa myöten

Villa Adelen keittiö suunniteltiin yhdessä Mielen ja kotimaisen Kitzenin kanssa. Lopputulos täyttää vaativammankin kokin toiveet. Mielen kodinkoneet valittiin helppokäyttöisyyden ja niiden kestävyyden takia. Näin rasitamme luontoa mahdollisimman vähän.

Tilaa olla yhdessä

Villa Adelen tilat jäävät mieleesi. Voit rauhassa nauttia yhdessäolossa ruokaillessa, takkatulen äärellä tai vaikka aurinkotuolissa maisemia ihaillen. Luonto on lähelläsi huvilan jokaisessa huoneessa.

Tekemistä Hawkhillilla kesät talvet

Meillä rentoudut luonnon rauhasta nauttien. Jos kaipaat tekemistä, meiltä löytyy erilaisia välineitä, kuten SUP-lautoja, maastopyöriä ja lumikenkiä. Halutessasi järjestämme teille vaikka opastetun auringonnousun retken Nuuksion kansallispuistoon!

Tutustu Hawkhillin aktiviteetteihin.

Hawkhillilla on tekemistä ympäri vuoden. Kesällä välinevuokraamostamme löydät SUP-laudat ja maastopyörät. Talvella voit vuokrata vaikka lumikengät tai potkukelkan!

Tekemistä Hawkhillilla

Järjestämme vieraillemme monipuolista tekemistä luonnossa. Lähde opastetulle patikkaretkelle Nuuksion kansallispuistoon. Kokeile melontaa tai vaikka metsäratsastusta ensimmäisen kerran!

Tekemistä Hawkhillilla

Reipasta tekemistä talvisen Nuuksion ympäröimänä yöpyville vieraillemme

Tekemistä Hawkhillilla