Työskentelemme matkailijoiden, henkilöstön ja lähiyhteisön hyväksi

Vieraiden hyvinvointi

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ja mielekkään elämyksen. Siksi vastaanotamme kaikki vieraamme henkilökohtaisesti ja tutustutamme heidät mökkeihin sekä lähialueeseen. Siten asiakkaamme saavat kaiken irti rentouttavasta mökkielämyksestään.

Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuksia ilmastotoimiin sekä alueen luonnon ja kulttuurin monimuotoisuuden tukemiseen muun muassa erilaisissa työpajoissa – kehitämme parhaillaan myös ennallistavan matkailun tarjontaamme.

Pöllötaideteos.

Vieraiden viihtyvyys

Maksullisten aktiviteettiemme lisäksi Nuuksion luonnossa on mahdollisuus nauttia myös ilmaisesta tekemisestä ympäri vuoden.

Mökkikylässämme on asiakkaidemme käytössä oma lainaamo, josta voi maksutta lainata erilaisia liikunta- ja ulkoiluvälineitä vuodenajasta riippumatta.

Toivotamme myös pyörämatkailijat tervetulleiksi, tarjoamme pyörille turvallisen säilytyksen sekä tarvittaessa pumpun ja perustyökalut.

Avasimme vieraidemme iloksi taidepolun, jonka varrella esitellään paikallisten taitelijoiden Reija Virtasen, Maaria Melinin, Johannes Lahtisen, Kirsti Ala-Outisen ja Annu Huotarin teoksia.

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus

Meille jokaisen on turvallista tulla omana itsenään, emmekä hyväksy syrjintää millään perusteella.

Tuemme ihmisten yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja inklusiivisuutta 365 päivää vuodesta. Tämä näkyy ennen kaikkea vieraiden huomioimisessa ja muita ihmisiä kunnioittavassa käytöksessä, mutta myös pienissä yksityiskohdissa: Kesällä Haukkamäen maahinen soittelee yhdenvertaisuuden säveliä sateenkaarikitarallaan, joulun aikaan sytytämme joulukuuseemme sateenkaarivalot.

Olemme sitoutuneet kehittämään sateenkaariystävällistä matkailua osana We Speak Gay -yhteisöä.

Henkilö pyörätuolilla keskellä luontoa olevalla sillalla, mökin edessä.

Esteettömyys

Meillä on kolme esteetöntä huvilaa: Villa Maria, Villa Taavetti ja Villa Eino.

Osa tarjoamistamme aktiviteeteista sopii hyvin liikuntarajoitteisille – kauttamme voi vuokrata myös maastopyörätuolin.

Myös tyky- ja virkistyspäivien ohjelmat yrityksille onnistuvat tarpeen mukaan esteettömästi.

Hawkhill työnantajana

Maksamme reilua palkkaa työntekijöillemme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan. Palkitsemme henkilöstöämme kehitysideoista, jotka edistävät vastuullisuutta.

Haluamme tarjota mahdollisuuksia myös nuorille. Teemmekin jatkuvaa yhteistyötä paikallisen koulun sekä koulutus- ja kuntoutustoimintaa tarjoavan Kiipulasäätiön kanssa mahdollistamalla opiskelijoille mm. vierailuja, ennallistamisen työpajoja, harjoittelupaikkoja sekä apurahoja.

Hawkhill yhteistyökumppanina

Huomioimme liiketoiminnassamme henkilökuntamme ja asiakkaidemme lisäksi Tervalammen kylän asukkaat ja mökkinaapurimme sekä alihankkijamme – haluamme tuottaa alueen asukkaille hyvää. Käytämme paikallisten pienyrittäjien palveluita, työllistämme läheltä ja haluamme kehittää kylämme palveluita.

Lisäksi järjestämme ja koordinoimme tapahtumia, jotka kokoavat paikallisia toimijoita yhteen sekä osallistumme paneeleihin ja jaamme muillakin keinoin asiantuntemustamme edistääksemme vastuullista matkailua yhdessä muiden alalla toimivien yritysten kanssa.

Olemme osa Nuuksio Lakeland -yrittäjäverkostoa, jonka tavoitteena on tehdä alueestamme kotimaisille ja ulkomaalaisille vieraille helposti saavutettava ja houkutteleva luontomatkailukohde.