Tasokas hirsimökki upealla järvinäkymällä

Isämme käsin veistämä hirsimökki, Villa Eino, tarjoaa tasokasta majoitusta ympäri vuoden. Vuokramökin suurella terassilla nautit järven läheisyydestä ympäri vuoden. Hirsimökissä on iso olohuone ja kaksi tilavaa makuuhuonetta.

YLEISTÄ
RAKENNETTU 1992, PERUSKORJATTU 2009
KÄSINVEISTETTY PYÖRÖHIRSI
PINTA-ALA 85 M2
TERASSI 25 M2
SISÄVARUSTELU
2 MAKUUHUONETTA, 4 + 2 VUODEPAIKKAA
HYVIN VARUSTELTU KEITTIÖ
WC, SÄHKÖSAUNA, 2 SUIHKUA
TAKKA, ASTIANPESUKONE
32" TV HDMI-LIITÄNNILLÄ
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA (50 M), LAITURI
SOUTUVENE
NUOTIOPAIKKA
ISO HIILIGRILLI
KATETTU TERASSI
NUUKSIO LÄHIETÄISYYDELLÄ

Villa Eino – tasokas mökki järven rannalla

Vuokramökissä yhdistyvät perinteinen suomalainen hirsirakentaminen, omakotitalon varusteet ja metsästysmökin tunnelma. Mökin isolta katetulta terassilta voit nauttia ikimuistoisesta järvinäkymästä joka säällä.

Villa Eino on myös esteetön mökki. Lue lisää esteettömistä majoitusvaihtoehdoista esteettömyys-sivulta!

Lämminhenkinen hirsimökki kaikilla varusteilla

Villa Eino on perinteinen suomalainen hirsimökki kaikilla omakotitalon mukavuuksilla. Isämme kaatoi sen puut omasta metsästä ja veisti niistä tämän viehättävän mökin perinteitä kunnioittaen.

Tilavat ja tunnelmalliset makuuhuoneet

Mökin tilavat makuuhuoneet on sisustettu rauhallisesti ja sopusoinnussa hirsiseinien kanssa. Täällä nukut hyvät yöunet ja heräät virkeänä aamuun.

Aamukahvit pirttipöydän ääressä

Huvilan tupakeittiössä on vanha pelastettu ja kunnostettu pirttipöytä. Sen ääressä nautit aamukahvit tai teet ja olet valmis uuteen päivään.

Mökin upea sauna ja lempeät löylyt

Hirsimökissä on upea sauna, jonka järeät lauteet on tehty tervaleppälankusta ja kokonaisuuden kruunaa Veto-merkkinen kiuas.

Suuri katettu terassi, oma ranta ja soutuvene

Hirsimökissä on tilava katettu terassi, jolta voi ihailla järveä. Terassilla nautit aamukahvit tai vaikka illallisen ympäri vuoden luonnosta nauttien.

Mökin omasta rannasta pääset rauhassa uimaan tai soutelemaan järvelle.

Nuotiopaikalla paistat makkarat ja nautit luonnosta

Villa Einon nuotiopaikka on aivan järven rannalla. Siinä keität mukavasti nokipannukahvit, paistat makkarat tai vaikka muurinpohjalettuja. Nuotiopaikalle mahtuu kahdeksan henkeä.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan pyynnöstä syöttötuolin ja lisämaksusta tarjolla myös pinnasänky.