Esteettömyys Hawkhillillä

Esteettömyys majoituksessa ja esteetöntä tekemistä

Hawkhillin huvilat ovat korkeatasoisia ja täysin varusteltuja, ja kahdeksasta huvilastamme kolmessa on tehty esteettömyyttä lisääviä toimia. Nämä esteettömiä ratkaisuja sisältävät huvilat ovat Villa Taavetti, Villa Maria ja Villa Eino. Tarkemmat tiedot mökkien esteettömyydestä löytyvät alta.

Lisäksi tarjoamme sekä majoittujille että yrityksille erilaista ohjelmaa, joista osa on toteutettavissa esteettömästi: muun muassa luontoretki maastopyörätuolilla ja melonta erityisellä kajakilla. Lue lisää Ohjelmaa luonnossa -sivuilta.

Kehitämme esteettömyyttä Hawkhillissä koko ajan myös lisää.

Esteettömyys saapuessa Hawkhillille

Yrityksemme sijaitsee Suomen kauniin luonnon keskellä. Maasto alueella on mäkistä ja korkeuseroja on paljon, mikä vaikuttaa esimerkiksi pyörätuolilla liikkumiseen. Kaikkien mökkien pihaan pääsee autolla tai saattoliikenteellä. Polut kolmeen esteettömään mökkiin on tehty leveiksi pyörätuolikulkua ajatellen.

Voit tilata esteettömän taksin esimerkiksi lentokentältä Hawkhilliin: Taksipalvelu Jokinen Vihti

Esteettömyys: Villa Taavetti

Villa Taavetti on kalustettu väljästi ja kaikki huonekalut ovat siirrettävissä tarvittaessa. Mökin lattiat ja seinät erottuvat tummuuskontrastina. Makuuhuoneet ovat väljiä ja makuuhuoneissa on 80 cm leveät sängyt, ei korkeussäätöä.

Esteetön kulku sisälle tapahtuu sivuoven kautta, jonne johtaa luiska mökin edestä. Ulko-oven vapaan kulkuaukon leveys on 74 cm. Kynnys on 3 cm korkea, mutta se on luiskattu kynnyskiilalla.

Mökin etupuolella on nuotiopaikka, jonne kulkee esteetön reitti autopaikkojen kautta. Kulkuväylä on hiekkapintainen. Rantaan pääsee esteettömästi nuotiopaikalta lähtevää lankkusiltaa pitkin. Laiturille ei ole esteetöntä kulkua.

Villa Taavetin kylpyhuone on tilava ja se soveltuu apuvälineen käyttäjälle. Kylpyhuoneeseen ei ole kynnystä. Oven vapaan kulkuaukon leveys on 81 cm. Kylpyhuoneeseen on mahdollisuus saada suihkuistuin pyydettäessä. Suihkuistuimista on valittavissa myös käsituellinen ja selkänojallinen malli.

Sauna on ahdas ja sinne ei pääse sisään pyörällisellä apuvälineellä. Saunan oven vapaan kulkuaukon leveys on 79 cm. Saunassa on käsituet, jotka helpottavat lauteille nousua portaita pitkin.

Taavetin wc on kapea. Wc:n sisällä on vapaata tilaa 81 cm. Wc-istuimen sivulla ei ole vapaa tilaa. Wc:n ovessa on vaakasuuntainen lankavedin.

Tutustu Villa Taavettiin ja varaa loma!

Kuvissa Villa Taavetin kapea wc sekä nuotiopaikka:

Esteettömyys: Villa Maria

Villa Maria on kalustettu väljästi ja kaikki huonekalut ovat siirrettävissä tarvittaessa. Mökin lattiat ja seinät erottuvat tummuuskontrastina. Makuuhuoneet ovat väljiä ja makuuhuoneissa on 80 cm leveät sängyt, ei korkeussäätöä.

Esteetön kulku huvilaan sisälle tapahtuu etuoven kautta, jonne johtaa luiska mökin sivusta. Kulkuväylän leveys on 81 cm. Ulko-oven vapaan kulkuaukon leveys on 83 cm. Kynnys on korkea, mutta siinä on jyrkkä luiska.

Kylpyhuone on tilava ja soveltuu apuvälineen käyttäjälle. Kylpyhuoneeseen ei ole kynnystä. Oven vapaan kulkuaukon leveys on 81 cm. Kylpyhuoneeseen on mahdollisuus saada suihkuistuin pyydettäessä. Suihkuistuimista on valittavissa myös käsituellinen ja selkänojallinen malli.

Villa Marian sauna on ahdas ja sinne ei pääse sisään pyörällisellä apuvälineellä. Saunan oven vapaan kulkuaukon leveys on 70 cm. Saunassa on käsituet, jotka helpottavat lauteille nousua portaita pitkin.

Wc on kapea eikä wc-istuimen sivulla ole vapaata tilaa pyörätuolille. Wc:n ovessa on vaakasuuntainen lankavedin.

Terassille kulku on luiskattu jyrkällä luiskalla. Terassilta ei ole esteetöntä kulkua takapihalle mutta takapihalle pääsee esteettömästi etuoven kautta mökin toiselta puolelta. Rantaan ja mökin vieressä olevaan grillikatokseen ei ole esteetöntä kulkua. Takapihalla on hiiligrilli.

Tutustu tarkemmin Villa Mariaan ja varaa esteetön mökkiloma!

Kuvissa Villa Marian kapea wc sekä suihkutila, jossa on hyvin tilaa. Kylpyhuoneeseen on saatavilla myös suihkutuoli:

Esteettömyys: Villa Eino

Villa Eino on kalustettu väljästi ja kaikki huonekalut ovat siirrettävissä tarvittaessa. Makuuhuoneissa on 5,5 cm korkeat kynnykset ja ovien vapaat kulkuaukot ovat 79 cm. Makuuhuoneet ovat väljiä ja niissä on 80 cm leveät sängyt, ei korkeussäätöä.

Esteetön kulku Villa Einoon tapahtuu terassin kautta, jonne johtaa luiska mökin sivusta. Kulkuväylän leveys on 81 cm. Ulko-oven vapaan kulkuaukon leveys on 76 cm. Kynnys on korkea, mutta siinä on jyrkkä luiska.

Einon kylpyhuone on tilava ja soveltuu apuvälineen käyttäjälle. Oven vapaan kulkuaukon leveys on 69 cm. Kylpyhuoneeseen on mahdollisuus saada suihkuistuin pyydettäessä. Suihkuistuimista on valittavissa myös käsituellinen ja selkänojallinen malli. Pesuhuoneessa on 5 cm korkea kynnys, joka ei erotu taustastaan.

Sauna on ahdas eikä sinne pääse sisään pyörällisellä apuvälineellä. Saunan oven vapaan kulkuaukon leveys on 69 cm.

Wc on kapea. Wc.n oven vapaa kulkuaukko on 59 cm. Wc:n sisällä on vapaata tilaa 57 cm. Wc-istuimen sivulla ei ole vapaa tilaa pyörätuolille.

Tutustu tarkemmin Villa Einoon ja varaa mökkiloma!