Tasokas ekomökki Nuuksion naapurissa

Villa Iivarissa vietät aikaa upeissa puitteissa luonnon rauhassa rentoutuen. Isolta katetulta terassilta avautuu näkymä Nuuksion kansallispuistoon ja oma ranta on vain kivenheiton päässä. Mökki on täysin remontoitu vuonna 2020 ja täyttää vaativammankin mökkeilijän tarpeet.

YLEISTÄ
RAKENNETTU 1991, PERUSKORJATTU 2020
PUURAKENTEINEN
PINTA-ALA 75 M2
TERASSI 25 M2
SISÄVARUSTELU
2 * 2HH MAKUUHUONETTA, PARVI 3 VUODEPAIKKAA
TÄYSIN VARUSTELTU KEITTIÖ
WC, SÄHKÖSAUNA, SUIHKU
TAKKA, ASTIANPESUKONE
WLAN
ULKOVARUSTELU
OMA RANTA (50 M), LAITURI
SOUTUVENE
NUOTIOPAIKKA
KATETTU TERASSI
NUUKSIO NAAPURISSA
ISO PIHA

Villa Iivari on tasokas mökki, josta on näkymä suoraan Nuuksioon

Villa Iivari on omassa rauhassa Nuuksion naapurissa. Huvilan isolla katetulla terassilla on mukava viettää aikaa, tai pulahtaa omasta rannasta järveen. Vähäpäästöistä lomamökkiä etsiville Iivari on hyvä vaihtoehto, sillä huvilan katolla on aurinkopaneelit, jotka tuottavat osan huvilan energiasta sekä huvilan päälämmönlähteenä on tehokas ilmalämpöpumppu.

Tilava ja avara olohuone upealla näkymällä

Villa Iivarin olohuoneessa on tilaa ja avaruutta. Sen suurista ikkunoista avautuu näkymä pihan yli suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Olohuoneessa on ihana viettää aikaa ja nauttia suuren takan lämmöstä. Moderin keittiö on täysin varusteltu. Parvella voit käydä ottamassa vaikka pienet päiväunet tai lukemassa kirjaa.

Upean saunan lämmössä rentoudut

Villa Iivarin saunan löylyt ovat mukavan kuumat ja miellyttävät. Kokonaisuus on valaistuksineen harkittu ja luo rennon tunnelman

Keittiössä valmistat ruokaa yhdessä

Villa Iivarin avokeittiö on täysin varusteltu. Siinä on mukava tehdä yhdessä ruokaa koko seurueelle ja nauttia samalla takkatulen loimusta. Keittiöstä avautuu suoraan näkymä Nuuksioon.

Nuku hyvin

Villa Iivarissa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja kolmen hengen parvi. Toiseen makuuhuoneeseen kulku on katetun terassin kautta. Meillä nukut hyvin ja rentoudut!

Luonto ja Nuuksion kansallispuisto lähelläsi

Villa Iivaria ympäröi upea Nuuksion kansallispuiston luonto. Voit saunoa huvilalla ja vilvoitella terassilla tai pulahtaa metsäjärveen vilvoittelemaan mökin omalta rannalta. Mökissä on upea rauhallinen piha, joka rajautuu kansallispuistoon. Pihan nurmella pelaat pihapelejä tai nautit yhdessäolosta nuotiopaikalla.

Katetun terassin suojissa nautit ulkoilmasta

Huvilan isolla katetulla terassilla vietät aikaa mukavasti säästä riippumatta. Iltojen hämärtyessä on ihana katsella tähtitaivasta ja nauttia vaikka lasillinen viiniä.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan pyynnöstä syöttötuolin ja lisämaksusta tarjolla myös pinnasänky.