Villiyrttikurssit

Villiyrttikurssi verkossa

Tarjous
Villiyrttien virtuaalikurssi 29 € / (norm. 45 €) tarjous voimassa toistaiseksi
Osta verkosta

Lähde Annun kanssa virtuaaliselle villiyrttikurssille perehtymään luonnonantimiin

Olen Annu Huotari, yksi Hawkhillin perheyrityksen sisarkolmikosta. Olen järjestänyt villiyrttikursseja ja villiyrttiretkiä lähes kymmenen vuoden ajan. Nyt halusin muuttaa tämän kurssin digitaaliseen muotoon ja lähdin tekemään yhteistyötä Feel the Naturen Ollin kanssa.

Lopputuloksena on Villiyrttien lyhyt oppimäärä -verkkokurssi! Lähde mukaan hortoilemaan!

Kenelle villiyrttikurssi sopii?

Kurssi sopii kaikille luonnosta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Mukaan voi lähteä täysin aloittelija tai jo hieman villiyrttejä harrastanut hortoilija.

Villiyrttikurssi sopii myös perustietopaketiksi luontomatkailuyrittäjälle, päiväkodin ohjaajille tai vaikka opettajille!

Villiyrttien lyhyt oppimäärä -kurssin sisältö

Olen toiminut villiyrttioppaana ja järjestänyt kursseja lähes kymmenen vuotta. Tämä kurssikokonaisuus on rakennettu nojaten tähän osaamiseen ja kokemukseen. Villiyrttikurssi kattaa tärkeimmät suomalaiset villiyrtit, tutustumisen välineisiin ja parhaat reseptit yrttien hyödyntämiseen!

Kurssi sisältää:

  • 11 käytännönläheistä kurssivideota, joiden kesto yhteensä 1 t 15 min
  • Selkeät ohjeet turvalliseen keräilyyn, tarvittavat välineet, miten säilöä yritit ja käymme lämpi hiostaminen
  • Käyttövinkit ja ohjeet kyydelle villiyrtille: nokkonen, kuusi, koivu, maitohorsma, voikukka ja vuohenputki
  • Reseptivihkosen, joka sisältää parhaat villiyrttireseptit tulostettavassa muodossa
  • 22 sivuinen ladattava ja tulostettava e-kirja, joka perustuu videoiden sisältöön

Osta kurssi verkkokaupasta tarjoushintaan 37 €!

Miksi osallistua villiyrttikurssille?

Syitä on monia, mutta tässä muutama:

  • Opit uuden hyödyllisen taidon
  • Saat villiyrteistä uuden harrastuksen, joka on kaiken lisäksi ilmainen!
  • Villiyrttien keräily ja tunnistaminen on upea lisämauste luonnossa liikkumiseen
  • Villiyrttien kerääminen on ympäristöystävällinen ja hiilineutraali harrastus. Metsästä tai pihapiirista suoraan pöytään!
  • Säästä ruokalaskussa ja monipuolista ruokavaliotasi

Osta villiyrttikurssi verkkokaupasta

Villiyrttien verkkokurssin käyttämiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on internetyhteys. Kun olet ostanut verkkokaupasta kurssin, saat materiaalit käyttöösi sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Reseptit ja materiaalit vielä täydentyvät lisää kasvukauden myötä!

Play video

Lähde mukaan villiyrttikurssille!

Lähde mukaan villiyrttien ihmeelliseen maailmaan. Osta kurssi tästä

Järjestän myös villiyrttikursseja yksityis- ja yritysasiakkaille. Jos kaipaat henkilökohtaista opastusta, tai lisää tietoa, ole minuun suoraan yhteydessä!

Mukavia hetkiä luonnon keskellä!

Annu Huotari
annu@hawkhill.fi

Palautetta kurssista

Villiyrttien lyhyt oppimäärä -digikurssi on suorastaan loistava. Itselleni se sopi erityisesti siksi, että materiaali on katsottavissa itselleen sopivaan aikaan eikä sen läpikäyminen ole paikkaan sidottu. Lisäksi materiaali on palasteltu pienempiin osiin, joten kurssia ei tarvitse käydä läpi kerralla. Osiot ovat myös tarpeeksi lyhyitä ja ytimekkäitä.

Suosittelen.

- Tiina / Espoo

Kiitos loistavasta kurssista! Selkeä ja rento esitys. Ihan kuin olisin ollut live-kurssilla! Kurssi rohkaisi kokeilemaan uusia reseptejä ja laittoi vuohenputket ja nokkoset uuteen valoon. 😀

- Anu /Lohja

Meillä hortoilusta innostui sekä äiti että tytär (14v). Villiyrttien lyhyt oppimäärä -digikurssi oli mukava tapa oppia uutta, sopivan mittaisissa pätkissä ja silloin kun omiin aikatauluihimme sopi. Jaksoihin ja materiaaliin on helppo palata myöhemminkin. Selkeät ohjeet, rento ja kiva toteutus. Kiitos!

- Mia&Siiri

Ympäristö ja vastuullisuus on meille tärkeää

Huomioimme yritystoiminnassamme ympäristön ja toimimme aina vastuullisesti. Yrityksellemme myönnettiin Green Key -ympäristösertifikaatti vuonna 2019 ja vuonna 2020 olimme ensimmäisten joukossa saadessamme Sustainable Travel Finland -merkin. Lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä matkailualalla ympäristöasiaoissa sekä täysin hiilineutraali toiminta vuoteen 2020 mennessä.

Lue lisää, ympäristö ja vastuullisuus -sivultamme