Luksusmökit ja -huvilat kauniin Nuuksion luonnon ympäröiminä

Hawkhill Cottage Resortissa nautit luonnon rauhasta 45 min Helsingistä. Tule majoittumaan luksusmökkiin – suomalaiseen makuun!

Upeat luksusmökit ja kokoushuvilat Nuuksiossa

Mitä on suomalainen luksus? Hawkhillin ympäri vuoden asuttavat hirsimökit yhdistävät tyylikkäästi perinteistä suomalaista hirsirakentamista, moderneja sisustusratkaisuja ympäristöä kunnioittaen. Meillä mökkilomaa voi kutsua luksukseksi, sillä mökit ovat korkeatasoisia, perinteisellä menetelmällä käsin veistettyjä hirsi- tai kelohuviloita. Kaikki valinnat sekä rakentamisessa että sisustamisessa on tehty laatu edellä.

Luksus mökkien sisustuksessa on käytetty runsaasti suomalaista designia, esimerkiksi Lundian Classic-kalusteita, Lapuan Kankureiden vilttejä, upeita Kaunisteen tekstiilejä ja Grönlundin valaisimia – vain muutamia mainitaksemme. Vastuullisuus on meille erittäin tärkeä arvo, joten käsityön ja laadun lisäksi panostamme kierrättämiseen. Osa kalusteista onkin vintagea, kuten upeita PSH-verhoilun kunnostamia Artekin tuoleja. Mökkien sisustuksesta voi myös bongata paikallisten puuseppien kädenjälkeä.

Täysin varustelluista keittiöistä löydät mm. Iittalan ja Pentikin astioita sekä Hackmannin keitto- ja paistovälineitä. Tarjoiluastioista osa on käsin tehtyä keramiikkaa. Myös nukkumisen laatuun on panostettu, eli meidän sängyissä mökkiloman unet ovat taatusti pehmeät.

Haluamme tarjota sinulle maailman parhaan paikan kokea suomalainen mökkielämys.

Luksus mökki luonnon keskellä – vain 45 min Helsingistä

Suomalainen luksus tarkoittaa myös luontoa ja järven läheisyyttä. Suomalaisille mökkiloma tuskin on korkeatasoinen, ellei mökkirannasta pääse uimaan ja soutelemaan. Hawkhillin luksusmökit sijaitsevat Nuuksion kansallispuiston ympäröiminä, Haukkalammen idyllisessä rannassa. Jokaisella mökillä on oma ranta ja laituri, josta pulahtaa uimaan. Osassa mökeistä on mahdollisuus myös avantouintiin talvella.

Jokaisen mökin ikkunoista avautuu rauhoittava järvimaisema. Mökit on myös sijoiteltu niin, että majoittujilla on oma rauha. Me emme ota mökkikylään riehakkaita porukoita vaan varmistamme asiakkaillemme rauhallisen, rentouttavan mökkiloman.

Vaikka mökit sijaitsevat ihanassa Nuuksion rauhassa, upean luonnon keskellä, meille on vain 45 minuutin ajomatka Helsingistä. Toukokuusta lokakuuhun meille on mahdollista tulla myös mökkeilemään ilman autoa, kun bussiyhteys Espoon keskuksen ja Nuuksion välillä toimii.

Luksus mökki on sisustettu suomalaisella designilla ja ammattilaisten työn jäljellä.

Slow life on luksusta

Paitsi laadukkaat puitteet ja lomailun helppous, monelle nykyihmiselle luksusta lomalla on hiljaisuus, rauhoittuminen, hidastaminen – ei kiirettä minnekään. Me tarjoamme upeat puitteet hidastamiselle, todelliselle slow life -lomalle. Olisiko vaikkapa jokin näistä sinulle luksusta:

 • aamusumussa soutelu
 • täysikuun ihailu talvisen lammen jäällä
 • potkukelkkaretki rauhallisella mökkitiellä
 • riippukeinussa makoilu pilviä laskien
 • vesijuoksu lammella auringon laskiessa?

Meiltä on mahdollista tilata myös mökkikokki loihtimaan teille mökkiloman upea illallinen. Ja jos kaipaat nimenomaan suomalaisille tuttuja, perinteisiä mökkipuuhia, meiltä voi lainata maksutta muun muassa marjanpoimintavälineitä, vesijuoksuvöitä, nokipannuja, kävelysauvoja, onkivälineitä ja Mölkky-pelin.

Upean luksus mökkimajoituksen ja luonnonrauhan lisäksi tarjoamme monenlaista ohjelmaa. Miten olisi esimerkiksi fatbike-retki Nuuksion poluilla tai joogaa auringonnousun aikaan? Lue lisää aktiviteeteista!

Tervetuloa luksus mökkiin luonnon rauhaan! Tutustu mökkeihimme:

Avarat ikkunat, upea piha ja ympärillä kohoavat kalliot tekevät lomastasi Villa Taavetissa unohtumattoman kokemuksen. Nuuksion kansallispuiston poluille pääsee kätevästi joko soutaen tai kävellen.

 • 8 vierasta
Tutustu mökkiin
Villa Maria hirsihuvila

Villa Maria on moderni loma- ja kokoushuvila unohtumattomalla järvinäkymällä. Hirsimökki on vain muutaman askeleen päässä järvestä ja sen korkeat ikkunat tarjoavat poikkeuksellisen näkymän järvelle.

 • 6 vierasta
Tutustu mökkiin

Huvila yhdistää täydellisesti perinteikästä ja modernia: käsin veistetty hirsirunko kohtaa suuret ikkunat ja modernin spa-osaston. Sisustuksessa yhdistyvät käsintehdyt uniikit kelohuonekalut ja suomalainen design.

 • 8 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Adele on täydellinen yhdistelmä modernia linjakkuutta ja perinteistä kelohirttä. Mökki sijaitsee järven rannalla ja maisema avautuu suoraan Nuuksion kansallispuistoon.

 • 10 vierasta
Tutustu mökkiin
Villa Armas kesällä, vihreä nurmikko ja punainen mökki

Villa Armaksessa yhdistyy upeasti isämme käsin veistämä tunnelmallinen hirsimökki, nykyaikaiset mukavuudet ja viimeistä piirtoa myöten mietityt yksityiskohdat. Tule rauhoittumaan ja nauttimaan elämästä Hawkhillin sviittiin.

 • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Iivarissa vietät aikaa upeissa puitteissa luonnon rauhassa rentoutuen. Isolta katetulta terassilta avautuu näkymä Nuuksion kansallispuistoon ja oma ranta on vain kiven heiton päässä.

 • 7 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Anna on kodikas ja korkeatasoinen hirsimökki, joka sopii erinomaisesti pariskunnille ja pienemmille perheille. Huvila yhdistää täydellisesti korkeatasoisen majoittumisen ja kodikkaan tunnelman.

 • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Villa Eino, tarjoaa tasokasta majoitusta ympäri vuoden. Vuokramökin suurella terassilla nautit järven läheisyydestä ympäri vuoden. Hirsimökissä on iso olohuone ja kaksi tilavaa makuuhuonetta.

 • 6 vierasta
Tutustu mökkiin