Villa Adele

Hirsihuvila
Tulossa
Alkaen 1190 € / 2 vrk
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
8 vierasta
180 m2
8 vuodetta
4 makuuhuonetta
oma ranta
oma sauna
ilmainen WiFi

Ylellinen hirsimökki näkymällä Nuuksioon

Halusimme rakentaa huvilan, joka on ylellinen ja samalla ympäristöystävällinen. Omassa kategoriassaan Suomen paras. Nämä lähtökohdat huomioitiin kaikessa suunnittelussa ja materiaalinnoissa. Hyödynnämme huvilassa uusinta teknologiaa ja vanhoja vuosisatojen aikana hyväksi todettuja rakennustapoja.

Lopputulos on Villa Adele, jossa voit nauttia luonnosta hyvällä omalla tunnolla ylellisissä puitteissa.

Koko varustus

Pohjoismaista luksusta ja perinteistä talonrakentamista yhdistävä ympäristöyställinen kelohirsihuvila

Huvilan suunnittelussa korostuu valittavien tuotteiden ja materiaalien pitkä elinkaari, ympäristöystävällisyys ja kotimaisuus.

Kestävää matkailua ja kokoustamista

Hirsirunko sitoo hiiltä koko rakennuksen elikaareksi. Valitsimme suomalaisen PEFC-sertifioidun kelohirren. Näin varmistimme, että metsää on hakattu kestävällä pohjalla ja voimme olla puun alkuperästä varmoja. Näin pidämme huolen, että metsästä on pidetty huolta. Suunnittelun lähtökohta on ollut, että mökki on pystyssä vielä kahden sadan vuoden päästä. Kivijalka on toteutetaan vanhoista navetan kivistä. Ne otetaan tähän rakennuksene lainaan ja jos se joskus puretaan, voidaan kivet taas uudelleenkäyttää. Näin minimoidaan päästöjä aiheuttavan betonin käyttöä. Rakenteissa ja rakennusmateriaaleissa ei käytetä muoveja, liimoja eikä muitakaan kemikaaleja, ellei ole aivan pakko. Tuulettuva ylä- ja alapohja ovat erittäin vikasietoinen ratkaisu.

Painovoimainen ilmanvaihto ja massiivitiilipiippu

Ilmanvaihto on toteutettu painovoimaisesti kahden massiivitiilipiipun kautta. Tämä oli koko arkkitehtisuunnittelun perusta. Tähän ratkaisuun päädyttiin ekologisuuden, kokonaisuuden huoltovapauden ja vikasietoisuuden takia. Piiput kestäväät sata vuotta ja huoltoa ne vaativat vain nuohouksen muodossa.

Tiilet ja takka tulevat Suomalaiselta yhteistyökumppaniltamme Tiileriltä.

Helppokäyttöisimmät ja kestävimmät kodinkoneet

Halusimme valita Villa Adeleen helppokäyttöisimmät ja kestävimmät kodinkoneet. Ajatuksemme on, että pitkän elinkaaren ansiosta myös laite itsessään on ekologisempi valinta. Laitteiden käytettävyys ja luotettavuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Myös valitsemanne yhteistyökumppanin perheyritystausta vaikutti valintaan.

Kodinkoneet ja keittiökodinkoneet toimittaa yhteistyökumppanimme Miele.

Etäisyyksiä

Helsinki
40 km
Lentoasema
40 km
Ruokakauppa
9 km
Golfkenttä
13 km
Laskettelukeskus
13 km
Bussipysäkki kesäisin
1,5 km
Bussipysäkki talvisin
4 km
Nuuksio
0,3 km

Lisäpalvelut

Ulkoporeamme katetulla terassilla
200 € / vuokraus
Syöttötuoli lapselle
10 € / kpl
Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä