Villa Adele

Hirsihuvila
Alkaen 1290 € / 2 vrk
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
8 vierasta
180 + 45 m2
8 vuodetta
4 makuuhuonetta
oma ranta
oma sauna
ilmainen WiFi

Ylellinen hirsihuvila yhdistää korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden

Halusimme rakentaa huvilan, joka on ylellinen ja samalla ympäristöystävällinen. Omassa kategoriassaan Suomen paras. Nämä lähtökohdat huomioitiin kaikessa suunnittelussa ja materiaalivannoissa. Hyödynnämme huvilassa uusinta teknologiaa ja vanhoja vuosisatojen aikana hyväksi todettuja rakennustapoja.

Lopputulos on Villa Adele, jossa voit nauttia luonnosta hyvällä omalla tunnolla ylellisissä puitteissa.

Koko varustus
kerros 1
kerros 2

Korkeatasoinen kokous- ja lomahuvila

Villa Adele sijaitsee järven rannalla metsän keskellä. Huvilasta on upeat näkymät niin Haukkamäelle kuin järvelle ja suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Huvilassa vietät aikaa ystävien tai perheen kanssa upeissa puitteissa.

Villa Adele on suunniteltu myös kokous- ja yritysasiakkaita silmällä pitäen. Huvilassa järjestät strategiapalaverit tai vaikka tiimin kickoffit omassa rauhassa. Me autamme sinua järjestämään tapahtuman tarjoiluista aktiviteetteihin.

Play video

Upea hirsihuvila keskellä kaunista Nuuksiota

Villa Adele on upea edustushuvila Nuuksion ympäröimänä. Huvilalla saunot ja rentoudut upeissa puitteissa Nuuksion luonnosta nauttien. Saunasta pulahdat voit mennä vilvoittelemaan omaan rantaan tai vaikka katetulle terassille ympäri vuoden.

Moderni linjakas sauna ja upeat suihkutilat

Villa Adelen sauna on upeasti viimeistelty kelohirsisauna. Täydellisen saunaelämyksen varmistaa Tulikiven sähkökiuas pehmeine löylyineen ja ikkunoista avautuva näkymä järvelle. Kylpyhuoneissa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin viimeistä piirtoa myöten. Kokonaisuuden viimeistelevät Pukkilan upeat laatat, Tapwellin messinkiset sadesuihkut ja Woodion suomalaiset puupuristeiset altaat!

Ikkunoista ja terassilta avautuvat upeat näkymät

Villa Adelen suurista ikkunoista avautuu unohtumaton näkymä niin Haukkamäelle, kuin Kaitlammen yli suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Järven puolella sijaitsevalla suurella katetulla terassilla voit nauttia ulkona olemisesta ympäri vuoden.

Nuku, rentoudu ja palaudu luonnonrauhassa

Villa Adelen neljässä makuuhuoneessa on valtavat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Ne tuovat ympäröivän luonnon lähellesi. Sisustuksessa on käytetty suomalaista designiä Lundian classicista Lapuan Kankureiden viltteihin ja upeisiin Kaunisteen tekstiileihin. Makuuhuoneita on yhteensä neljä. Kaksi niistä on kahden hengen ja kaksi kolmen hengen huoneita.

Upea mökki Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä

Villa Adele on sijaitsee omassa rauhassaan metsäjärven rannalla. Sen isolta lasikattoiselta terassilta on upea näkymä suoraan kansallispuistoon järven yli. Voit nauttia ympäröivästä luonnosta ympäri vuoden.

Unelmien keittiö viimeistä piirtoa myöten

Villa Adelen keittiö suunniteltiin yhdessä Mielen ja kotimaisen Kitzenin kanssa. Lopputulos täyttää vaativammankin kokin toiveet. Mielen kodinkoneet valittiin helppokäyttöisyyden ja niiden kestävyyden takia. Näin rasitamme luontoa mahdollisimman vähän.

Tilaa olla yhdessä

Villa Adelen tilat jäävät mieleesi. Voit rauhassa nauttia yhdessäolossa ruokaillessa, takkatulen äärellä tai vaikka aurinkotuolissa maisemia ihaillen. Luonto on lähelläsi huvilan jokaisessa huoneessa.

Etäisyyksiä

Helsinki
40 km
Lentoasema
40 km
Ruokakauppa
9 km
Golfkenttä
13 km
Laskettelukeskus
13 km
Bussipysäkki kesäisin
1,5 km
Bussipysäkki talvisin
4 km
Nuuksio
0,3 km

Lisäpalvelut

Liinavaatteet ja kylpypyyhe
19 € / hlö
Lemmikkeläinmaksu
20 € / lemmikki
Syöttötuoli lapselle
10 € / kpl
Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä