Vastauksia kysymyksiin lomailusta Haukkamäellä

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Hawkhillilla lomaillessa

Vieraita mietityttää monesti samoja kysymyksiä liittyen lomaan tai vierailuun Haukkamäellä. Halusimme koota vastaukset yhteen paikkaan, jotta ne löytyisivät mahdollisimman helposti kaikille vieraille!

Ovatko lemmikit tervetulleita huviloillemme?

Kyllä. Hyvin käyttäytyvät lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin huviloihimme. Lemmikkien omistajat ovat vastuussa lemmikkiensä käytöksestä. Toivomme, että lemmikin omistajat ovat vastuullisia ja huolehtivat, että lemmikit pysyvät vuokratun huvilan pihalla sekä tarkastavat käynnin jälkeen, että piha ja lähitie on siisti ja kuopaton lemmikin oleilun jäljiltä. Lemmikkieläinmaksu on 20 € / kuono / varaus.

Voinko tuoda omat liinavaatteet mukanani?

Voit tuoda myös omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Huvilan vuokrahintaan kuuluu sängyt, petauspatjat, peitot sekä tyynyt. Liinavaatteet (eli aluslakanan, pussilakanan sekä tyynyliinan) voit tuoda mukanasi tai vuokrata meiltä sänkyihin pedattuna. Etukäteen tilattuna 18 € / setti tai paikanpäältä tilattuna 20 € / setti. Liinavaatepaketti sisältää myös kylpypyyhkeen. Huviloiden sängyt ovat standardit 200 cm x 80 cm. Poikkeuksena Villa Taavetissa on muutama 200 cm x 90 cm sänky.

Onko mökillä mausteita, WC-paperia, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota?

Huvilassa on valmiina 4-5 täyttä rullallista WC-paperia. Talouspaperia on vähintään yksi täysi rullallinen ja yleensä suodatinpusseja (koko 104) on aina kaapissa. Vuokrahintaan kuuluu myös WC:n käsipyyhe sekä keittiöliina. Kaikki pyyhkeet vaihdetaan jokaisen check-outin jälkeen uusiin ja vanhat lähetetään pesulaan.

Yleensä huviloissa on muiden vieraiden jättämiä perusmausteita, mutta niitä emme täydennä. Eli jos haluat olla varma, että voit maustaa ruokasi juuri tietyllä mausteella, kannattaa se ottaa mukaan. Myöskään leivinpaperia, foliota tai kelmua emme täydennä.

Jokaisessa huvilassa on pieni määrä kynttilöitä sekä tulitikkuja aina muutama askillinen sähkökatkojen varalle. Toki voitte käyttää niitä myös tunnelmointiin. Jokaisessa huvilassa on myös yksi taskulamppu.

Saavumme hieman myöhemmin. Onko se mahdollista?

Saapumisaikanne on meille hyvin tärkeä tieto, sillä otamme lähtökohtaisesti kaikki vieraamme henkilökohtaisesti vastaan. Normaali check-in aika kaikkiin Hawkhillin huviloihin on klo 16.

Jos haluatte saapua myöhemmin, se sopii oikein hyvin. Ilmoittakaa myöhäisemmästä saapumisesta etukäteen. Mielellään muutama päivä ennen saapumista. Lähetä ilmoitus tekstarilla päivystysnumeroon 0400 240 831 tai sähköpostiin .

Saapuisimme tulopäivänä hieman aikaisemmin / Lähtisimme lähtöpäivänä hieman myöhemmin?

Meillä on huviloiden huoltamiseen varattuna klo 12-16 välinen aika, joka on koko Hawkhillin tiimille hyvin kiireinen, jotta saamme mökit huollettua ja siivottua valmiiksi seuraaville asiakkaille. Tästä syystä tulo- ja lähtöajasta joustaminen on haastavaa.

Asiaa voi tiedustella erikseen päivystysnumerosta 0400 240 831 tai sähköpostitse

Voiko hirsimökin vuokrata yhdeksi yöksi?

Ajatuksemme on, että minimivuokra-aika on 2 yötä. Yhdestä yöstä syntyy käytännössä samat kustannukset, kuin kahdesta. Tästä syystä yhden yön vuokraaminen mökissä on lähes saman hintaista kuin kahden. Check-in aika on huviloihin klo 16 ja check-out klo 12, joten yksi mökkivuorokausi jää myös lyhyeksi. Jos kuitenkin haluat varata juuri yhden yön tai illan, voit pyytää meiltä tarjouksen!

Onko huviloilla avantoa tai voinko tehdä avannon omatoimisesti?

Villa Taavetin, Villa Marian sekä Villa Juhanin laiturien päässä on kastautumisavanto, jota pidämme auki koko talvikauden.

Alkutalvesta, kun jääpeitettä ei ole, voi huviloiden laitureilta käydä uimassa. Jääpeitteen saapuessa muiden laitureiden päähän ei turvallisuussyistä voi tehdä avantoa. Myöskään omatoimiset avantoja ei voi samasta syystä tehdä.

Voinko tuoda paljun tai teltan mukanani?

Paljujen, telttojen, matkailuautojen tai -vaunujen tuonti huviloille ei ole sallittua.

Olemme ajatelleet, että meillä on järvi ja joka mökissä oma ranta. Kesäisin voi pulahtaa järveen ja talvisin rohkeimmat pääsevät avantoon. Paljun lämmittäminen ja vesien jatkuva vaihtaminen ei ole ympäristön kannalta hyvä juttu.

Miksi emme salli telttoja, matkailuautoja tai -vaunuja? Haluamme, että alue pysyy rauhallisena ja kaikki ovivat nauttia luonnosta.

Kuuluvatko polttopuut vuokramökin hintaan?

Mökin vuokraan kuuluu noin 150 litraa polttopuita ja ne odottavat teitä huvilan terassilla saapuessanne. Jos haluatte lisää polttopuita, voitte tilata niitä 30 € /100 l. Toimitus ma-pe 24h sisällä tilauksesta.

Voinko järjestää huviloilla juhlat tai polttarit?

Vuokraamme huviloita, mökkejä, Hawkhillin laavua ja Klubitaloa myös juhlia varten. Jos olet järjestämässä juhlia tai polttareita, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 0400 240 831 tai sähköpostilla . Huviloiden verkkosivuilla näytetyt listahinnat on laskettu huviloiden normaalikäyttöön perustuen. Juhlissa tai muissa tilaisuuksissa, joissa loma-asunnon maksimihenkilömäärä tilapäisesti ylittyy teeme tarjouksen erikseen.

Pääseekö autolla ajamaan huvilan pihaan, vai joudunko jättämään auton kauemmas?

Kyllä, kaikkien huviloiden pihaan pääsee ajamaan autolla. Talvisin Teuvo-isä auraa pikkutiet perille asti. Huvilasta ja mökistä riippuen pihaan mahtuu kolmesta kahdeksaan autoa. Suosimme saapumaan kimppakyydillä vähentääksemme päästöjä ja jotta Nuuksion alueen tiet pysyvät mahdollisimman hiljaisina.