Polttarit mökillä – hemmottelua ja luksusta

Polttarit mökillä, mutta ei millä tahansa mökillä? Me Hawkhillillä tarjoamme 8 korkeatasoista luksusmökkiä hiljaisen metsälammen äärellä, Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä.

Meille Nuuksion kansallispuiston ja mökkilammen rauha ovat tärkeitä. Haluamme että kaikilla vierailla on yhtäläinen mahdollisuus nauttia luonnonrauhasta. Riehakkaat juhlat ja polttarit eivät sovi tähän ympäristöön.

Millaiset polttarit meillä voi järjestää? Monenlaiset. Meillä voi järjestää esimerkiksi hemmottelu polttarit tai aktiiviset polttarit. Kokosimme tähän juttuun ideoita unohtumattomiin polttareihin Hawkhillillä.

Polttari-aktiviteetit mökillä luonnonrauhassa

Polttarit mökillä tarkoittaa monille helppoa ja rentoa yhdessäoloa ystävien kesken, hyvää ruokaa ja polttareiden päätähden huomioimista tai hemmottelua eri tavoin.

Meillä oleellista on tietysti luonto. Hawkhill sijaitsee Nuuksion hiljaisella laidalla, ja pieniä polkuja pitkin pääsee kansallispuiston ytimeen upeille lammille nauttimaan luonnon rauhasta. Olisiko morsiamen tai sulhasen mieleen koko päivän patikointi porukalla ihanien retkieväiden kanssa? Se onnistuu loistavasti.

Rennon yhdessäolon tai patikoinnin päätteeksi moni haluaa polttareissa saunoa. Jokaisella mökillämme on oma sauna ja ranta, josta pääsee uimaan. Olemme panostaneet saunojemme viihtyvyyteen ja visuaalisuuteen.

Saunoissamme on lempeät löylyt, ja esimerkiksi modernin morsiussaunan järjestäminen onnistuu helposti. Laittakaa löylyveteen tuoksua ja yrteillä höystetty jalkakylpykin morsianta varten. Vanhaan suomalaiseen polttarisaunaperinteeseen nimittäin kuuluu pestä vanhat synnit pian avioituvasta pois, jotta avioliitto alkaa puhtaalta pöydältä.

Järjestämme monenlaista ohjelmaa polttareille

Paitsi että tarjoamme hyvät puitteet polttareille omassa rauhassa, meiltä voi tilata polttariporukalle erilaista tekemistä ja aktiviteetteja. Jos patikointi on teille liian erähenkistä, kokeilkaa vauhdikkaampaa fatbike-retkeä, sup-lautailua tai talvella lumikenkäilyä. Meiltä voi lainata monia perinteiseen suomalaiseen mökkeilyyn kuuluvia tavaroita, kuten marjanpoimintavälineitä, onkivapoja ja Mölkky-pelin.

Järjestämme itse ohjattuja aktiviteetteja ja lisäksi meillä on useita yhteistyökumppaneita, joilta voi tilata mökki-polttareille erilaista ohjelmaa:

  • villiyrttiretki – ja lopuksi jalkakylpy itse kerätyistä yrteistä
  • skumppajooga huvilan terassilla
  • jooga sup-laudoilla Haukkalammella
  • ohjattu riippukeinurentoutus luonnossa
  • mocktail-työpaja

Hawkhill sopii mainiosti polttariporukoille

Vaikka emme halua Haukkalammen ympäristöön liian riehakkaita juhlia, toki huviloilla saa nauttia alkoholia ja nauttia hyvästä ruoasta. Luksusmökit ovat täysin varusteltuja, joten ruoanlaitto sujuu näppärästi. Astiat ovat kauniita, käytämme paljon suomalaista designia ja käsin tehtyä keramiikkaa. Jokaiselta huvilalta löytyy myös oma grilli sekä nuotiopaikka.

Jos ette halua itse laittaa ruokaa, voimme toimittaa huvilalle tarjoilut tilauksen mukaan. Tai yhteisen kokkauksen voi ottaa polttareiden ohjelmanumeroksi! Meillä on tarjolla kaksi erilaista ruoanlaittokurssia porukoille:

  1. Yhdessä Chef Marin kanssa kokkaillaan huvilan keittiössä neljän ruokalajin gourmetillallinen
  2. Eräkokki Anssin kanssa eräkokkauskurssi Hawkhillin laavulla

Hemmottelu polttarit – varaa ajoissa

Hawkhill on avoinna ympäri vuoden mutta kesäaika on tietysti kaikkein vilkkainta. Kannattaa varata polttarit ja ohjelma ajoissa – mutta myös viime hetken majoitus- ja ohjelmatarpeissa kannattaa olla yhteydessä.

Tutustu mökkeihin: Majoitus

Meille on helppo tulla, sillä Hawkhill sijaitsee Uudellamaalla Vihdissä, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Me panostamme vastuullisuuteen ja kehittämme parhaillaan myös uudistavaa matkailua.

Jos hemmottelu polttarit mökillä kiinnostaa, ota yhteyttä: +358 40 024 0831

Huom. Mökkien minimivuokra-aika on 2 yötä.