Villa Juhani

Hirsihuvila
Alkaen 1090 € / 2 vrk
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
8 vierasta
160 + 55 m2
4+4 vuodetta
2 makuuhuonetta
oma ranta
oma sauna
ilmainen WiFi

Ylellinen kelohirsihuvila järven rannassa

Tämä on hirsihuvila, joka hakee vertaistaan Suomessa. Huvila yhdistää täydellisesti perinteikästä ja modernia: käsin veistetty hirsirunko kohtaa suuret ikkunat ja modernin spa-osaston. Sisustuksessa yhdistyvät käsintehdyt uniikit kelohuonekalut ja suomalainen design.

Huvila sopii erinomaisesti lomailuun, asiakastapahtumiin ja kokouskäyttöön. Vuokraa upea Villa Juhani ja koe upea mökkiloma!

Koko varustus
kerros 1
kerros 2
kerros 3

Avara olohuone unohtumattomalla näkymällä järvelle

Vuokramökin olohuone on avara ja sieltä avautuu huikea näkymä järvelle. Perinteinen pönttöuuni luo tunnelmaa ja sohvaryhmän ympärillä mahtuu mukavasti viettämään iltaa isompikin ryhmä.

Spa-osasto ja upea kelosauna

Villa Juhanin sauna, kylpyhuone, pukuhuone ja takkahuone ovat upea kokonaisuus. Saunan ja suihkutilojen tummat, keloverhoiltu katto, ylelliset suihkusetit, lasiseinät ja suuri kiuas ovat elämys. Takkahuoneen upea näkymä järvelle ja suuri terassi muodostavat hienon kokonaisuuden. Saunaan mahtuu kahdeksan henkeä.

Kaksi katettua terassia ja oma ranta

Villa Juhanissa on suuri terassi, jolla nautit kahvit aamuauringossa tai katat illallisen massiivipuisen pöydän ääreen. Alaterassilla vilvoittelet mukavasti saunan jälkeen ja nautit järven läheisyydestä. Molemmat terassit ovat katettuja, joten voi nauttia ulkona olemisesta kaikkina vuodenaikoina. Huvilan laiturilta pulahdat kesällä uimaan ja talvella avantoon.

Tyylikäs ja rauhallinen makuuhuone

Villa Juhanin makuuhuoneet on sisustettu sopusointuisiksi kokonaisuuksiksi. Niistä löytyy suomalaista designia Lundiasta Lapuan Kankureihin.

Täysin varusteltu avokeittiö

Mökin avokeittiössä valmistat ruokaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Keittiö on varusteltu vaativammankin kokin tarpeidin mukaan. Keittiön suuri saareke mahdollistaa ruoan laittamisen yhdessä suuremmallakin porukalla

Nuotiopaikalla valmistat ruokaa luonnosta nauttien

Nuotiopaikalla makkaran paistaminen onnistuu järven läheisyydestä nauttien. Grillipaikalle mahtuu kymmenen henkeä.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan halutessasi lisämaksusta syöttötuolin ja pinnasängyn.

Etäisyyksiä

Helsinki
40 km
Lentoasema
40 km
Ruokakauppa
9 km
Golfkenttä
13 km
Laskettelukeskus
13 km
Bussipysäkki kesäisin
1,5 km
Bussipysäkki talvisin
4 km
Nuuksio
0,3 km

Lisäpalvelut

Liinavaatteet ja kylpypyyhe
19 € / hlö
Lemmikkeläinmaksu
20 € / lemmikki
Syöttötuoli lapselle
10 € / kpl
Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä