Villa Taavetti

Hirsihuvila
Alkaen 790 / 2 vrk
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
8 vierasta
110 + 20 m2
6 + 2 vuodetta
3 makuuhuonetta
oma ranta
oma sauna
ilmainen WiFi

Hulppea hirsihuvilaamme Nuuksion ympäröimänä lammen rannalle

Villa Taavetti on luksus loma- ja kokoushuvila, jossa on kolme makuuhuonetta, tilava avokeittiö ja olohuone mahtavalla järvinäkymällä.

Avarat ikkunat, upea piha ja ympärillä kohoavat kalliot tekevät lomastasi Villa Taavetissa unohtumattoman kokemuksen. Nuuksion kansallispuiston poluille pääsee kätevästi joko soutaen tai kävellen.

Koko varustus
Play video

Korkeatasoinen järvenrantahuvila luonnon keskellä

Villa Taavetti on tilava ja ylellinen huvila upean luonnon keskellä. Huvilan olohuoneesta avautuu vaikuttava näkymä järvelle ja Nuuksioon.

Oma rauhallinen ranta käytössäsi kesällä ja talvella

Käytössäsi on oma ranta, laituri ja soutuvene. Lämpimänä kesäpäivänä on ihana nauttia viilentävästä järvestä. Talvella voit kokeilla avantouintia, jos uskallat.

Nauti kelosaunan lauteilla pehmeistä löylyistä

Huvilan sauna on todellinen elämys.  Saunan suuri kiuas takaa pehmeät ja tasaiset löylyt. Mieleenpainuvaan kelosta tehtyyn saunaan mahtuu seitsemän saunojaa.

Täysin varusteltu tilava keittiö

Huvilassa on tilava ja täysin varusteltu keittiö aina Pentikin astiastosta Iittalan aterimiin ja Hackmannin kattiloihin. Herkullisen aterian valmistaminen onnistuu helposti.

Grillaa nuotiopaikalla luonnosta nauttien

Villa Taavetin tunnelmallinen nuotiopaikka on metsän keskellä huvilan ja järven välissä. Paista makkaraa tai loimuta kalansaaliita samalla kun nautit ympäröimästä luonnosta. Villa Taavetin grillipaikalla kymmenen henkeä grillaa mukavasti.

Lapset ovat tervetulleita!

Huvilan pihalla on käytössäsi ulkoleluja ja löydät myös sisältä laatikollisen leluja käyttöösi. Toimitamme huvilaan pyynnöstä syöttötuolin ja lisämaksusta tarjolla myös pinnasänky.

Etäisyyksiä

Helsinki
40 km
Lentoasema
40 km
Ruokakauppa
9 km
Golfkenttä
13 km
Laskettelukeskus
13 km
Bussipysäkki kesäisin
1,5 km
Bussipysäkki talvisin
4 km
Nuuksio
0,3 km

Lisäpalvelut

Syöttötuoli lapselle
10 € / kpl
Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä