Juhlasalimme - Korpelan Laavu

Hawkhillin laavu Nuuksiossa on yksi Etelä-Suomen upeimmista. Se toimii juhlatilana sekä Hawkhillin Metsäravintolan ruokasalina. Laavu ja jyrkkä Haukkamäen seinämä muodostavat upean kokonaisuuden.

Hawkhillin Metsäravintolan ravintolasali – Korpelan Laavu

Hawkhillin laavu on ehkä eteläisen Suomen upein laavu. Laavu toimii kokoustilana, ruokasalina, illanistujaisiin – tai vaikka cocktail-tilaisuuden paikkana. Tunnelma metsän ja kallion ympäröimällä laavulla on taianomainen, ja ravintolamme järjestää teille tapahtumaan sopivat tarjoilut.

Laavu on käytössä kolmena vuodenaikana erikseen varauksesta.

Yhdistä upea elämys Laavulla vierailuusi Hawkhillilla

Jos haluat lisätä Nuuksion-lomaasi tai yrityksesi tapahtumaan jotain poikkeuksellista, järjestämme sinulle ikimuistoiset tarjoilut metsän kätköissä Hawkhillin Laavulla.

Eräkokkauskurssi Korpelan Laavulla on ikimuistoinen elämys

Korpelan laavun erikoisuutena Eräkokki Anssi Lohvansuun eräkokkikurssi. Kurssilla pääset itse nuotiokokin rooliin. Anssin opastuksella opit nuotio kokkailun salat. Samalla valmistetaan tiimillesi herkullinen neljän ruokalajin ateria joka nautitaan tilaisuuden päätteeksi laavulla. Ohjelma sopii loistavasti virkistyspäivän ohjelmaksi.

Kesto noin 5 tuntia
Sopii 2-20 hengen ryhmille

Eräkokki Anssin laavumenu

Kuumaa riistalientä ja mallasleipää halsterilta L

*****

Leppäsavustettua kirjolohta suoraan pöntöstä L,G
kauden lisukkeilla

*****

Nuotiolla paistetut letut hillolla ja kermavaahdolla L
(tämä voidaan tehdä myös yhdessä vieraiden kanssa)

Laavu Fine Dining – jotain vähän enemmän

Tarjoamme Laavulla 2–12 hengen ryhmille suunniteltua fine dining menua, joka on pöytiintarjoiltu upea kokonaisuus. Chef Mari Hyyryläinen suunnittelee ja valmistaa kauden raaka-aineista upean kokonaisuuden nuotiolla. Menu nautitaan kynttilän ja lyhtyjen loisteessa tähtitaivaan alla lampaan taljoilla Korpelan Laavulla.