Ohjelmaa luonnossa

Alkaen 29 € / hlö, opastettu patikkaretki Nuuksioon
kaikki sivun hinnat sisältävät ALV:n
Pyydä tarjous

Tule Nuuksioon villiyrttiretkelle, melomaan tai koe eräkokkauskurssi Haukkamäellä!

Hawkhill järjestää monipuolisesti ohjelmaa luonnossa. Haluatpa lähteä patikoimaan, lumikenkäilemään tai vaikka melomaan Nuuksioon, järjestämme sinulle unohtumattoman luontoelämyksen. Lisää vaivattomasti retkeesi nokipannukahvit ja nuotioruokailu metsän siimeksessä.

Play video

Talvisin ulkona on paljon tekemistä!

Kun yövyt Haukkamäellä, on sinulla talvisin paljon tekemistä. Viedolla esittelemme muutamia aktiviteeteja, mitä voit tehdä.

Opastettu patikkaretki Haukkamäelle tai Nuuksion kansallispuistoon

Koulutettu eräopas vie teidät tutustumaan jylhän Haukkamäen luontoon tai halutessanne pidemmälle retkelle Nuuksion kansallispuistoon. Tarjoilut järjestetään toiveidenne mukaan.

Kesto 1 – 5 tuntia

260 € 1 – 4 henkeä, pyydä tarjous isommista ryhmistä

Eräkokkauskurssi nuotipaikalla tai kodassa

Opi valmistamaan herkullinen ateria avotulella. Kokenut eräkokki opastaa teitä vaihe kerrallaan. Halutessanne voitte vain nauttia ja seurata vierestä, kun eräkokki valmistaa ruoan teille. Menu suunnitellaan makunne mukaan. Menu voi koostua esimerkiksi savustetusta lohesta lisukkeineen ja tikkupullasta tai räiskäleistä. 

Kesto 1.5 tuntia (eräkokin valmistamana)

200 € – Riippuu menusta ja henkilömäärästä

Villiyrttiretki Haukkamäelle tai Nuuksion kansallispuistoon

Opi suomalaisista villiyrteistä ja niiden käytöstä kautta aikojen. Villiyrttiretkellä kerätään yrtit, joista tehdään yrttiteetä tai esimerkiksi yrttijalkakylpy kotiin vietäväksi.

Kesto 1 – 5 tuntia

270 € 1 – 4 henkeä, lisähenkilöt 45 € / henkilö

Sukella lumen kätkemään kansallispuistoon

Jos et ole koskaan kokeillut lumikenkäilyä, nyt on oikea aika! Se on todella hauska ja erilainen tapa tutustua luontoon. Opas vie sinut seikkailulle lumen peittämään kauniiseen metsään. Lumikengillä pääset helposti tutustumaan paikkoihin, joihin on vaikea päästä kesällä. Retki toteutetaan toiveidesi mukaan fyysisesti kevyenä tai raskaampana

300 € 1 – 4 henkeä, lisähenkilöt 50 € / henkilö

Majoituksen vuokraajille

Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä

Ympäristö ja vastuullisuus on meille tärkeää

Huomioimme yritystoiminnassamme ympäristön ja toimimme aina vastuullisesti. Yrityksellemme myönnettiin Green Key -ympäristösertifikaatti vuonna 2019 ja olemme sitoutuneet noudattamaan Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä matkailualalla ympäristöasiaoissa sekä täysin hiilineutraali toiminta vuoteen 2025 mennessä. 

Lue lisää, ympäristö ja vastuullisuus -sivultamme 

Yhteistyökumppanien ohjelmatarjonta

Tarjoamme mielellämme myös alla olevia aktiviteetteja osaksi majoitusta tai kokousta. Teemme yhteistyötä korkeatasoisten ja vastuullisesti toimivien yritysten kanssa. Olemme mukana Nuuksion alueen yrittäjien NuuksioResort-palvelussa. NuuksioResort-sivustolta löydät tietoa alueen yrittäjistä ja palveluista.

Husky-ajelut Nuuksiossa

Tutustut sympaattisiin Husky-koiriin ja koiravaljakkoajamiseen lajina. Säästä riippuen pääset koiravaljakon kyytiin, joko kärryssä tai reessä Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Yhteistyökumppanina toimii Arctic Expedition.

GPS-suunnistus

Haukkamäen GPS-seikkailu on helppo ja hauska tapa tutustua lähiympäristöön ja sen luontoon. Ohjeistuksen jälkeen pääsette pienryhmissä etsimään lähialueelle piilotettuja rasteja ja vastailemaan niissä oleviin kysymyksiin. Yhteistyökumppanina toimii Erä-Atlas.

Erätaitokisat

Jaetaan ryhmä pienjoukkueisiin ja kisaillaan leikkimielisesti erätaidoissa. Tehtävät (4-5 kpl) vaativat tietoa, taitoa ja tarkkuutta. Joukkueet pääsevät kisailemaan sorminäppäryydessä, tulentekotaidoissa, tarkkuudessa ammunnan tiimoilta ja luontotietoudessa. Lopuksi katsotaan mikä joukkue selviytyy vuoden erätaitomestariksi. Yhteistyökumppanina toimii Erä-Atlas.

LäsnäOloaLuonnossa – LOL

Elvyttävä metsäterveysretki mindfulness-harjoituksin. Sisältää kevyttä kävelyä ja ohjattuja, kaikille sopivia harjoituksia. Yhteistyökumppanina toimii Mindstone.

Mindfulness-luento

Mindfulness-tietoa ja ohjattuja harjoituksia. Sopii virkistäytymiseen, rentoutumiseen ja vaikka kokouspäivään ilmastoimaan aivoja. Sisältää runsaasti hyvinvointivinkkejä. Yhteistyökumppanina toimii Mindstone.

Melonta

Melontakokeilu Kaitlammen maisemissa. Kokeilun aluksi opitte oikean melontatekniikan ja pääsette kokeilemaan sitä käytännössä. Melonta voidaan järjestää myös Nuuksion muilla lammilla. Yhteistyökumppanina toimii Feel the Nature.

Sup-lautailu

Aktiviteetti voidaan suunnitella ryhmän tason mukaiseksi joko ensikertalaisille tai pidemmälle ehtineille. Sup-laudalla voi kokeilla myös erilaisia pelejä tai luoda rauhallisen hetken veden äärellä mindfulnessia harjoitellen. Yhteistyökumppanina toimii Twentyknots.

Käsillä tekeminen

Monenmoista käsillä tekemistä esim. risupaja, nappipaja, kassipaja, korupaja.  Näyttävä lopputulos syntyy helposti. Yhteistyökumppanina toimii Villa Utu.