Villa Iivari

Hirsihuvila
Alkaen 650 / 2 vrk
Valittuina aikoina, kahdeksi yöksi vuokrattuna
7 vierasta
75+25 m2
4+3 vuodetta
2 makuuhuonetta
oma ranta
oma sauna
ilmainen WiFi

Tasokas ekomökki Nuuksion naapurissa

Villa Iivarissa vietät aikaa upeissa puitteissa luonnon rauhassa rentoutuen. Isolta katetulta terassilta avautuu näkymä Nuuksion kansallispuistoon ja oma ranta on vain kiven heiton päässä. Mökki on 2020 remontoitu ja täyttää vaativammankin mökkeilijan tarpeet!

Huvilaa remontoitaessa on säilytetty vanhaa ja ostettu käytettynä kuitenkin tyylikkäästä kokonaisuudesta huolehtien. Toiseen makuuhuoneeseen käynti katetun terassin kautta.

Koko varustus

Tilava ja avara olohuone upealla näkymällä

Villa Iivarin olohuoneessa on tilaa ja avaruutta. Sen suurista ikkunoista avautuu näkymä pihan yli suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Olohuoneessa on ihana viettää aikaa ja nauttia suuren takan lämmöstä. Keittiö on täysin varusteltu ja moderni kaikin varustein. Parvella voit käydä ottamassa vaikka pienet päiväunet tai lukemassa kirjaa.

Upean saunan lämmössä rentoudut

Villa Iivarin saunan löylyt ovat mukavan kuumat ja miellyttävät. Kokonaisuus on valaistuksineen harkittu ja luo rennon tunnelman.

Keittiössä valmistat ruokaa yhdessä

Villa Iivarin avokeittiö on täysin varusteltu. Siinä on mukava tehdä yhdessä ruokaa koko seurueelle ja nauttia samalla takkatulen loimusta. Keittiöstä avautuu suoraan näkymä Nuuksioon.

Nuku hyvin

Villa Iivarissa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja kolmen hengen parvi. Toiseen makuuhuoneeseen kulku on katetun terassin kautta. Meillä nukut hyvin ja rentoudut!

Luonto ja Nuuksion kansallispuisto lähelläsi

Villa Iivaria ympäröi upea Nuuksion kansallispuiston luonto. Voit saunoa huvilalla ja vilvoitella terassilla tai pulahtaa metsäjärveen vilvoittelemaan mökin omalta rannalta. Mökissä on upea rauhallinen piha, joka rajautuu kansallispuistoon. Pihan nurmella pelaat pihapelejä tai nautit yhdessäolosta nuotiopaikalla.

Katetun terassin suojissa nautit ulkoilmasta

Huvilan iso katetulta terassilla vietät aikaa mukavasti säästä riippumatta. Iltojen hämärtyessä on ihana katsella tähtitaivasta ja nauttia vaikka lasillinen viiniä.

Etäisyyksiä

Helsinki
40 km
Lentoasema
40 km
Ruokakauppa
9 km
Golfkenttä
13 km
Laskettelukeskus
13 km
Bussipysäkki kesäisin
1,5 km
Bussipysäkki talvisin
4 km
Nuuksio
0,3 km

Lisäpalvelut

Liinavaatteet ja kylpypyyhe
19 € / hlö
Lemmikkeläinmaksu
20 € / lemmikki
Syöttötuoli lapselle
10 € / kpl
Matkasänky vauvalle
20 € / kpl
Kick-bike
30 € / päivä
Maastopyörä
30 € / päivä
Potkukelkka
30 € / päivä
Lumikengät
20 € / päivä