Hawkhillin Metsäravintola

Hawkhillin Metsäravintola on uniikki tilausravintolakonsepti kaikille Hawkhillin vieraille. Järjestätpä kokousta tai juhlat Haukkamäellä, ravintolamme järjestää teille tarjoilut.

Tarjoilut tapahtumaasi tuoreista suomalaisista raaka-aineista

Yhdistämme perinteistä ja modernia myös tarjoiluissa. Haluamme tarjota vieraillemme parhaan mahdollisen suomalaisen ruokakokemuksen yksilöllisellä palvelulla.

Hawkhillin Metsäravintola palvelee tilausravintolana pienemmille ja isommille ryhmille sekä seurueille, jotka majoittuvat huviloissamme tai viettävät vaikkapa virkistys- tai tykypäivää meillä. Tuomme korkealaatuisen vastuullisen ravintolaelämyksen vieraamme luokse mökkikylään.

Paikan valitset sinä

Metsäravintola tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että ravintolapalvelut tulevat meille metsän keskelle. Metsäravintolan palvelut ovat saatavilla kaikkialla Hawkhill Cottage Resortilla. Voit valita paikaksi Korpelan Laavun, yhden huviloistamme tai vaikka mättään keskellä metsää.

Lähiruokaa, luomua ja matala hiilijalanjälki

Käytämme lähellä tuotettuja raaka-aineita, kotimaisia marjoja, sieniä ja villiyrttejä sekä luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme pitämään tarjoilujen hiilijalanjäljen matalana tarjoamalla herkullisia kasvisvaihtoehtoja. Kun tarjoamme lihaa, se on riistaa tai lähellä vastuullisesti tuotettua. Tarjoamamme kala on vastuullisesti tuotettua ja ASC-sertifioitua.

Herkulliset tarjoilut vaivattomasti kaikkiin ruokatarpeisiin

Hawkhillin Metsäravintolalle mikään ateriahaaste ei ole liian suuri. Järjestämme kaikki kokoustarjoilut aamupalasta illalliseen joustavasti joko tarjoiltuna tai huvilalle toimitettuna.
Kysy myös yksityiskokki huvilalle -palveluamme, fine dining menuita ja eräkokin palveluita.

Hawkhillin Metsäravintolan palvelut

Hawkhillin laavu on yksi Etelä-Suomen upeimmista. Se toimii juhlatilana sekä Hawkhillin Metsäravintolan ruokasalina. Laavu ja jyrkkä Haukkamäen seinämä muodostavat upean miljöön erilaisiin tilaisuuksiin.

Tutustu