Kesäaktiviteetit

Opastetut retket ja aktiviteetit Nuuksion kansallispuistoon majoitusvieraillemme

Melontakokeilu Kaitlammella 490 € / sis. melontaoppaan, kanootin ja pelastusliivit
Ryhmäkoko 1–10 henkeä, sis. alv
Pyydä tarjous

Hawkhillilla yhdistät tekemisen luonnossa ja upean mökkimajoituksen vaivatta

Järjestämme vieraillemme monipuolista tekemistä luonnossa. Lähde opastetulle patikkaretkelle Nuuksion kansallispuistoon. Kokeile melontaa tai vaikka metsäratsastusta ensimmäisen kerran!

Kaikki retket ja aktiviteetit on moneen kertaan asiakkaiden hyväksi toteamia. Koulutetut oppaamme pitävät huolen, että seikkailustasi tulee nautinnollinen.

Rentoa tekemistä läpi kesän

Hawkhill on täydellinen paikka nauttia Suomen kesästä. Voit patikoida metsässä, poimia syksyisin marjoja tai vuokrata meiltä vaikka maastopyörät tai SUP-laudan ja lähteä seikkailulle!

Play video

Oppaanasi aina koulutettu paikallinen retki- ja eräopas

Haluamme tarjota sinulle nautinnollisen ja aidon luontokokemuksen, jossa kaikki tarpeesi on huomioitu ja retki on turvallinen. Tästä syystä kaikki retkemme vetää koulutettu suomalainen retki- ja eräopas, jolla on hyvä paikallistuntemus.

Opastettu patikkaretki Nuuksion kansallispuistoon

Koulutettu eräopas vie teidät luontoretkelle jylhälle Haukkamäelle ja ympäröivään Nuuksioon. Retkellä opas kertoo alueen historiasta, paikallisista tavoista ja uskomuksista.

Kausi: kevät, kesä ja syksy Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 2h

Järjestämme myös puolen päivän ja koko päivän patikkaretkiä Nuuksion sydämeen.

Ratsastusretki Nuuksion kansallispuistoon

Aluksi tutustut hevosiin ja niiden käsittelyyn. Ratsastuksen perusteet opitaan ratsastusopettajan johdolla. Tämän jälkeen suunnataan maastolenkille Nuuksion kansallispuistoon. Toteutamme myös pidempiä ratsastusretkiä kokeneille ratsastajille.

Ratsastusretki sisältää: ratsastusopettajan, hevoset, varusteet ja mahdollisesti tarvittavat kuljetukset.

Kausi: kevät, kesä ja syksy Ryhmäkoko: 4-10 henkeä Kesto: 2h

Melontakokeilu Kaitlammella

Melontakokeilussa ammattitaitoinen opas perehdyttää teidät kanootin käyttöön ja melonnan perusteisiin. Kokeilun aikana pääsette soveltamaan näitä oppeja meloessanne Kaitlammen jylhissä maisemissa.

Melontakokeilu sisältää: melontaoppaan, kanootin sekä pelastusliivit.

Kausi: kevät, kesä ja syksy Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 2h

Järjestämme myös vaativampia koko- ja puolenpäivän melontaseikkailuja Nuuksion kansallispuistoon.

Jäänveistokurssi

Jäänveistokurssi kesällä on upea kokemus! Kokenut veistäjä opastaa jäänveiston perusteet ja tekniikat. Osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhmät saavat veistää omasta jääkimpaleestaan opastettuna oman taideteoksen. Lopuksi katsotaan, kenen taideteos on hienoin!

Kausi: vuoden ympäri (ei heinäkuu) Ryhmäkoko: 1-16 henkeä Kesto: 2h

Ympäristö ja vastuullisuus on meille tärkeää

Huomioimme yritystoiminnassamme ympäristön ja toimimme aina vastuullisesti. Yrityksellemme myönnettiin Green Key -ympäristösertifikaatti vuonna 2019 ja vuonna 2020 olimme ensimmäisten joukossa saadessamme Sustainable Travel Finland -merkin. Lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä matkailualalla ympäristöasiaoissa sekä täysin hiilineutraali toiminta vuoteen 2020 mennessä.

Lue lisää, ympäristö ja vastuullisuus -sivultamme